Μιλεντίγιεβιτς: «Θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα»

Στο ΕΟΚ WebRadio μίλησε ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς σχολιάζοντας τη σεζόν που μόλις τελείωσε, τι  έγινε τελικά και έχασαν τα Φανάρια την άνοδο, αλλά και το μέλλον του στην ομάδα. 

Για τη φετινή χρονιά του ΑΠΑΣ: «Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η ομάδα βρέθηκε μες στους στόχους της, κάναμε μια πάρα πολύ δυνατή πορεία και θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα. Υπήρχε μες στη χρονιά η πιθανότητα του κάτι παραπάνω, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το τι πήγε στραβά και ο ΑΠΑΣ έχασε τη «μάχη» της ανόδου: «Δεν είμαστε μόνοι μας στον όμιλο. Όπως έδειξε το πρωτάθλημα απ’ την αρχή, μπορούσε ο οποιοσδήποτε να κερδίσει τις πρώτες 3 ομάδες, γιατί όλες πάνω-κάτω ήταν ισάξιες. Η ομάδα έκανε πάρα πολύ καλή πορεία, γιατί κάθε Κυριακή ήταν στο γήπεδο για να παλεύει και να δίνει τον καλύτερό της εαυτό».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος απ’ τα πρώτα παιχνίδια «αγκάλιασε» και «δέθηκε» με την ομάδα. Ο κόσμος βοήθησε στα δύσκολα παιχνίδια, ήταν εκεί με τη φωνή του, το χειροκρότημά του, τη θέληση για τη νίκη, ήταν κοντά μας όλη τη χρονιά. Μας έδωσε πάρα πολύ δύναμη σ’ αυτό το κομμάτι».

Για το αν έχει φιλοδοξίες η ομάδα να φτάσει Α2: «Απ’ όσο ξέρω, κάθε χρόνο η ομάδα της Νάξου προσπαθεί να δίνει ό,τι παραπάνω μπορεί για να κάνει μια καλή πορεία. Εγώ θέλω η ομάδα μου να φτάνει όσο ψηλότερα γίνεται. Φέτος έφτασε στην 4η θέση, ελπίζω του χρόνου να καταφέρει να πάει ακόμα πιο ψηλά, γιατί μπορεί να το καταφέρει».

Για το αν τον βοήθησε η φετινή χρονιά: «Όπου και να παίξεις, όποιον προπονητή, συμπαίκτη ή διοίκηση και να ‘χεις παίρνεις πολλά πράγματα απ’ τον καθένα. Κατά την άποψή μου, στόχος σου σαν παίκτης είναι να γίνεσαι κάθε χρονιά και καλύτερος όπου και να παίζεις, να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, να δουλεύεις μες στο γήπεδο και στο τέλος θ’ ανταμειφθείς. Κάθε χρόνο παίρνεις και περισσότερα πράγματα. Για ‘μένα, στόχος μου είναι κάθε χρόνο να γίνομαι καλύτερος. Αυτό θα μου δίνει δύναμη για να συνεχίζω παρακάτω και να φτάνω όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Ακόμα βρισκόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. Γίνονται συζητήσεις και υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Αυτά για την ώρα, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο».