Μισιακός: «Πηγαίνουμε βήμα-βήμα»

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει ο Ιωνικός Νικαίας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ πετυχαίνοντας τις δύο πρώτες αγωνιστικές ισάριθμες νίκες. Στο τελευταίο παιχνίδι ο Ιωνικός επικράτησε του συμπολίτης, Άρης με 67-63. Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Μισιακός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη δύσκολη αυτή νίκη, για το θετικό ξεκίνημα της ομάδας του, ενώ απέφυγε να θέσει ως στόχο κάποια συγκεκριμένη θέση.

Αναλυτικά:

Για τη δύσκολη νίκη (67-63) επί του συμπολίτη Άρη Νικαίας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΣΚΑΝΑ:
«Περίμενα από την αρχή ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης διαθέτει μία σκληρή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί για ένα παιχνίδι που θα κρινόταν μέχρι το τέλος. Είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα το παιχνίδι εξαιτίας του γεγονότος ότι και οι δύο ομάδες προέρχονται από τη Νίκαια. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Θέλουμε να κάνουμε μικρά και σταθερά βήματα με προοπτική να βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς. Είναι σημαντικό στα πρώτα παιχνίδια να ξεκινάς με νίκες για λόγους ψυχολογίας».

Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ:
«Όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Στην κατηγορία έχουν κατέβει παίκτες από πιο ψηλά πρωταθλήματα με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ καλό υλικό και μεγάλη δυναμική. Σίγουρα είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Υπάρχουν ομάδες που έχουν επενδύσει κι έχουν ενισχυθεί δείχνοντας ότι έχουν όλα τα προσόντα να πρωταγωνιστήσουν».

Για τους στόχους που έχει η ομάδα του:
«Αυτό που λέμε από την αρχή είναι να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θέλουμε να εμφανιζόμαστε ακόμα καλύτεροι και πιο δυνατοί. Το καλοκαίρι κοιτάξαμε να κάνουμε προσεκτικές μεταγραφές με παίκτες που συνδυάζουν την αγωνιστική ποιότητα με τον χαρακτήρα. Έχουμε κάνει ένα σύνολο με έμπειρους παίκτες και νέα παιδιά. Προσπαθούμε να δέσουμε το σύνολο και μας βοηθά πολύ ότι κρατήσαμε τον περσινό βασικό κορμό».