Μολφέτας: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου»

Στην Αθήνα έρχεται ο Απόλλωνας για να αντιμετωπίζει αύριο (12/05) το Μαρούσι στοχεύοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη του. Ο Γιάννης Μολφέτας μίλησε για την σαββατιάτικη αναμέτρηση  τονίζοντας μεταξύ άλλων τα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι “μελανόλευκοι” ώστε να φτάσουν στη νίκη. 

“Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στο Μαρούσι, το οποίο έχει δείξει τις δυνατότητες του στο φετινό πρωτάθλημα. Νομίζω πως αυτό το παιχνίδι είναι όλη η κατηγορία και για μας αυτοσκοπός είναι η νίκη. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας στην άμυνα, να βγάλουμε ενέργεια και να πάρουμε τα ριμπάουντ.

Θέλω να σταθώ στο παιχνίδι που κάνει το Μαρούσι, όπου είναι μια ομάδα που παίζει αρκετά με το τρίποντο και τρέχει το παιχνίδι, οπότε αφενός θα πρέπει να τους ανακόψουμε τον ρυθμό και αφετέρου να πάμε συγκεντρωμένα στην επίθεση. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, θα ήθελα να έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας σε αυτό το παιχνίδι γιατί η στήριξη του είναι πάντα μεγάλη. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα βρίσκεται νοητά μαζί μας παρακολουθώντας το παιχνίδι είτε τηλεοπτικά, είτε διαδικτυακά, δίνοντας μας ώθηση για να κατακτήσουμε τη νίκη”.