«Μοναδική παραφωνία ο Καλδίρης»

Προκλητική χαρακτηρίζει τη διαιτησία του κ. Κανδίρη με ανακοίνωσή του το Παγκράτι. Οι «ροσονέρι» αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε ότι ήταν δυνατόν στο πρώτο μέρος αγώνα για να βγάλει τους παίκτες της ομάδας εκτός ρυθμού..

Αναλυτικά:

«Το περασμένο Σάββατο χίλιοι άνθρωποι που αγαπούν το μπάσκετ και μέσα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο συνεχίζουν να το παρακολουθούν, παρευρέθησαν στο ΜΕΤΣ και στον αγώνα Α.Ο.Παγκρατίου – Φιλαθλητικού για την τρίτη αγωνιστική περίοδο της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών. Είχαν την ευκαιρία, οπαδοί και φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες να δουν ένα συγκλονιστικό αγώνα όπου οι αθλητές και των δύο ομάδων έκαναν κατάθεση ψυχής και τα έδωσαν όλα.

Σε ότι αφορά την ομάδα του Φιλαθλητικού εμείς οι Παγκρατιώτες, είδαμε μία νεανική κι εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, που αποτελεί αχτίδα φωτός για το σημερινό ελληνικό μπάσκετ κι ευχόμαστε πραγματικά να παραμείνει για χρόνια και να μεγαλουργήσει στα αθλητικά σαλόνια. Η μόνη παραφωνία του αγώνα, που λίγο έλειψε να τον τινάξει στον αέρα, ήταν η προκλητική διαιτησία κυρίως του κ. Καλδίρη, που έκανε ειδικά το πρώτο εικοσάλεπτο κάθε τι δυνατό προκειμένου οι αθλητές μας, να βρεθούν εκτός ρυθμού κι αγώνα, κάτι που εντέλει το πέτυχε.

Είναι κρίμα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο, όπου όποιος ασχολείται με τον αθλητισμό από οιοδήποτε πόστο, και καταθέτει ότι μπορεί για να υπηρετήσει το άθλημα και ομιλούμε κυρίως για τους αθλητές, να απογοητεύεται από κακές αποφάσεις και κάκιστη νοοτροπία ως αυτή που επέδειξαν οι διαιτητές του αγώνα και κυρίως ο κ. Καλδίρης. Επιτέλους, τουλάχιστον αυτή τη χρονιά όταν πηγαίνουμε στο γήπεδο ας μας αφήσουν όλοι οι συντελεστές του αγώνα κι αναφερόμαστε στους διαιτητές, κριτές, κομισάριους, παρατηρητές κλπ. να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι και να κερδίζει με την πραγματική αξία του ο καλύτερος.
Ειδικά ΦΕΤΟΣ το έχουμε ΟΛΟΙ ανάγκη».