Μουλάκης: «Δύσκολη ομάδα το Ναύπλιο»

Η Ελευθερούπολη αντιμετωπίζει την Τετάρτη (6/11) τον Οίακα Ναυπλίου στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής. Ο τεχνικός διευθυντής του ΓΣΕ, Βασίλης Μουλάκης μίλησε στην καθιερωμένη media day της ομάδας για το επερχόμενο παιχνίδι, αναφέροντας.

Για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι της Τετάρτης. « Το παιχνίδι είναι νωρίς και μάλιστα μεσοβδόμαδα. Αυτό δυσκολεύει τον κόσμο που θέλει να παραβρεθεί στο παιχνίδι. Υπάρχει όμως η αναγκαιότητα το να βρεθεί στο γήπεδο γιατί είναι μεγάλη ώθηση που δίνει στην ομάδα. Πρέπει να μας συμπαρασταθεί, τον περιμένουμε και αυτή τη φορά να είναι κοντά μας»

Για την ομάδα του Ναυπλίου. « Είναι μια πάρα πολύ καλά ομάδα που έχει παίκτες που έχουν παίξει στην Α1 όπως ο Καλλινικίδης και ο Κουμπούρας. Είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε για να πάει ψηλά και φυσικά θέλει μεγάλη προσοχή. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε αν θα έχουμε κάποιους παίκτες στη διάθεση μας».

Για την καλή ψυχολογία που υπάρχει μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας. « Ψάχναμε μια νίκη για να μπορέσουν τα παιδιά να πατήσουν καλύτερα στο γήπεδο. Την πετύχαμε με εμφατικό τρόπο αλλά είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στα δυο παιχνίδια οπότε δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε. Το μόνο που μπορούμε να πάρουμε από τη νίκη με τον Απόλλωνα Πάτρας είναι η καλή ψυχολογία και να σκεφτούμε αμέσως το ματς με το Ναύπλιο».