Μπακαβέλος: «Κάποιοι μπερδεύουν το μπάσκετ με το σκάκι»

Οι Τιτάνες Παλαμά μέσω του προέδρου τους Βάιου Μπακαβέλου, διευκρινίζουν, μέσω ανακοίνωσης, τι ισχύει αναφορικά με τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις και παράλληλα καλεί όσους αγαπούν την ομάδα να σταθούν δίπλα τους, ειδάλλως να μην ασχολούνται μαζί της.

Η ανακοίνωση:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Τιτάνες Παλαμά διανύοντας το 38ο έτος της ζωής του μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων των μπασκετόφιλων της Θεσσαλίας, αλλά τα τελευταία χρόνια και σε πανελλήνιο επίπεδο. Όλα αυτά τα χρόνια ο σύλλογός μας συμπαραστάθηκε επάξια σε αθλητές, τοπικούς φορείς, οργανισμούς, αλλά και απλούς ανθρώπους της περιοχής μας. Εξάλλου, από την αγάπη όλων αυτών αντλεί τη δύναμη για να προχωρήσει και να φτάσει πιο ψηλά. Αυτό, προφανώς και είναι έργο των διοικητικών παραγόντων των Τιτάνων από τη σύστασή του ως και σήμερα, οι οποίοι υπηρετούν και προασπίζονται τα ιδανικά του, εφαρμόζοντας τους κανονισμούς της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΘ. Δεν είναι έργο κάποιων «παραγόντων», όπως ισχυρίζονται κάποιοι γονείς, όταν δεν τους γίνονται τα χατίρια στα παιδιά τους ή στους ίδιους! Αυτοί, απλά εθελοτυφλούν!

Η λέξη παράγοντας αυτό ακριβώς σημαίνει: πρόσωπο ή πρόσωπα με σημαντική προσφορά σε έναν τομέα. Όλα αυτά τα χρόνια στους Τιτάνες αυτό ακριβώς γίνεται. Δεν θα αναφερθούμε στις επιτυχίες της ομάδας μας ή στις συμμετοχές αθλητών-αθλητριών στις εθνικές ομάδες, ούτε στο έργο που έγινε όλα αυτά τα χρόνια έως και σήμερα, οι φίλοι της ομάδας τα γνωρίζουν, πλην κάποιων που μπερδεύουν το μπάσκετ με το σκάκι.

Όσον αφορά στις μεταγραφές αθλητών, αυτές γίνονται ΠΑΝΤΑ όπως ορίζουν οι κανονισμοί -όχι όποτε του καπνίσει του καθενός- και ΠΑΝΤΑ με συνεννόηση των εμπλεκόμενων σωματείων (αφού εκδηλώσουν ενδιαφέρον), αλλιώς πώς; Τώρα, εάν κάποια θεσμικά όργανα αποφασίζουν για τις αποδεσμεύσεις αθλητών, τότε είμαστε υποχρεωμένοι σαν σύλλογος να τις σεβαστούμε, αλλά από την άλλη πλευρά μάλλον θα πρέπει να πάψουν πλέον να υπάρχουν προκηρύξεις και κανονισμοί πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης αφού τα σωματεία που σέβονται τους κανονισμούς στο τέλος… αδειάζονται! Η ιστορία και το επίπεδο του συλλόγου μας δεν επιτρέπει τη συνέχιση κανενός είδους αντιπαράθεσης για μικροπρέπειες, για αυτό και δεν θα επανέλθουμε. Όσοι αγαπούν τους Τιτάνες είναι δίπλα τους και στα εύκολα και στα δύσκολα, όσοι δεν τους αγαπούν- με χαρά- να πάνε στο καλό…».