Μπαξεβάνης: «Θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί»

Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους του Λαγκαδά. Ο Ερμής έκλεισε το ρόστερ του και ο Αντώνης Μπαξεβάνης μίλησε στο lagadas.net για μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και για τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Για τη μεταγραφική ενίσχυση τόνισε:Μπαξεβάνης

«Νομίζω ότι πετύχαμε διάνα στις μεταγραφικές μας επιλογές, πάντα σε συνάρτηση με τις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου. Ο ερχομός του Σάββα Ηλιάδη, σε συνδυασμό με την απόκτηση του Σπύρου Κέκελη αλλά και την παραμονή των Αναγνωστόπουλου, Νησιώτη, Γκαμούρα θεωρώ ότι προσδίδει εμπειρία και ποιότητα στην ομάδα. Μπορεί να μην υπάρχουν πολλοί άνδρες στην ομάδα (Ηλιάδης, Κέκελης, Νησιώτης, Αναγνωστόπουλος, Τρούλιαλης, Γκαμούρας) ωστόσο μαζί με τους Λευκαδίτη, Ονάσογλου, Καϊκλή αλλά και με τους έφηβους Καμαριώτη, Δέτσικα, Στεφανίδη, Ζησόπουλο δημιουργείται ένα αξιόλογο σύνολο με μεγάλες προοπτικές τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον».

Για τα νέα παιδιά ανέφερε:

«Αυτό που επιτάσσει η προκήρυξη της ΕΟΚ για συμμετοχή 4 νεαρών στην ομάδα από την επόμενη χρονιά, ο Ερμής το έχει διασφαλίσει από φέτος. Μάλιστα σε εμάς αυτά τα παιδιά θα έχουν και μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ειδικά ο Καμαριώτης παρότι δεν έχει κλείσει ακόμη τα 17 χρόνια, θεωρώ πως είναι έτοιμος και για το λόγο αυτό δεν αποκτήθηκε αθλητής στη θέση του. Ωστόσο και τα άλλα παιδιά θα πάρουν μεγάλες εμπειρίες αλλά και χρόνο ακόμη και από τη φετινή χρονιά».

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία δήλωσε:

«Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες. Άλλωστε ο Ηλιάδης και ο Αναγνωστόπουλος θα ενσωματωθούν αυτή την εβδομάδα. Ο χρόνος είναι λίγος μέχρι την έναρξη ωστόσο ελπίζουμε ότι θα προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι. Θα μας βοηθήσει βέβαια και η εμπειρία αυτών που έρχονται. Έχουμε μπροστά μας 3 εβδομάδες στις οποίες θα δώσουμε αρκετά φιλικά αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην Καβάλα».

Για τους στόχους της ομάδας, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Τα 3 τελευταία χρόνια η ομάδα σώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Ελπίζουμε να αποφύγουμε τέτοιες περιπέτειες και φέτος. Ωστόσο πέφτουν 5 ομάδες και τα πράγματα θα είναι για όλους πολύ πολύ δύσκολα. Επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το ρόστερ σε περισσότερες από τις μισές ομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι αν είμαστε υγιείς (με δεδομένο ότι το ρόστερ είναι μικρό) και δείξουμε συνέπεια και σταθερότητα θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί. Ωστόσο είναι νωρίς ακόμη για άλλες προβλέψεις».

Για τον Ερμή γενικότερα:

«Ειλικρινά νομίζω ότι ο Ερμής αποτελεί εξαίρεση σε όσα βιώνουμε καθημερινά στον χώρο μας. Άλλωστε είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο, με εξαιρετική οργάνωση, με σπουδαία τμήματα υποδομής, με μεγάλη φερεγγυότητα, δηλαδή χαρακτηριστικά που δεν τα συναντάς εύκολα την εποχή μας».