Μπαρνιάνι: «Θα δουλέψουμε καλύτερα στο ματς με την Ελλάδα»

Περισσότερο ένα παιχνίδι που έπρεπε να γίνει ήταν το σημερινό παιχνίδι με τους Μπρίγκαμ Γιανγκγ για την Εθνική Ιταλίας, που πέρασε σαν… σίφουνας με 102 -64. Ο Αντρέα Μπαρνιάνι σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στάθηκε στη μικρή δυναμικότητα του αντιπάλου, τονίζοντας πως από αυριανό ματς με την Ελλάδα θα μπορούν να βγάλουν περισσότερα συμπέρασμα.

«Δεν ήταν παιχνίδι από το οποίο θα μπορούσαμε να βγάλουμε  ασφαλή συμπεράσματα. Η δυναμικότητα του αντιπάλου ήταν μικρή.  Πρόκειται για νεαρά παιδιά που προσπαθούν να γίνουν τώρα ανταγωνιστικοί. Το αυριανό παιχνίδι με την Ελλάδα θα είναι πολύ καλύτερου επιπέδου και θα μπορούμε να δουλέψουμε πολύ καλύτερα».

Από την πλευρά του ο συνεργάτης του Σιμόνε Πιανιτζιάνι, Λούκα Νταλμόντε τόνισε ότι “… δεν μπορέσαμε να βγάλουμε κάτι ουσιαστικό απ’ αυτό το ματς, αλλά εκείνο που ψάχνουμε είναι να “δέσουμε” τους πολλούς νεαρούς παίκτες που έχουμε. Περιμένουμε το παιχνίδι με την ελληνική ομάδα, την οποία έχουμε αντιμετωπίσει ήδη και στην Κύπρο, αλλά και στην Ιταλία. Από εκείνο το ματς στην Ιταλία, βέβαια, ήταν δύσκολο να βγάλει κανείς μας κάτι ουσιαστικό, αλλά τώρα θεωρώ ότι θα έχουμε τη δυνατότητα για το κάτι παραπάνω. Η ελληνική ομάδα, άλλωστε, είναι πολύ δυνατή και αυτό είναι καλό για όλους μας”…