Μπασκετική γιορτή το Σάββατο στην Κομοτηνή

komotini_tournoua_megaliΣτην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το 3ο τουρνουά μπάσκετ «3 με 3» της Κομοτηνής. Ο σύλλογος στο πλαίσιο των αθλητικών του δράσεων το 2014 θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη μπασκετική γιορτή στην κεντρική πλατεία της πόλης το Σάββατο 31 Μαΐου, στην οποία καλεί να συμμετάσχουν όλοι οι φίλοι του μπάσκετ, θαυμάζοντας τα αγόρια και τα κορίτσια που είναι γεννημένα απ’ το 2000 έως το 2007 να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους!

Όπως αναφέρει το κάλεσμα της Κομοτηνής οι ομάδες παίζουν και συνεχίζουν να παίζουν, όσο κερδίζουν, με το σύστημα διπλού αποκλεισμού. Θα υπάρχουν δώρα για τους νικητές και τους φιναλίστ, ενώ σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα δοθούν μπλουζάκια, σάντουιτς και δροσερό τσάι. Επίσης την ίδια ώρα θα παίζει μουσική ένας dj,. γιατί συγχρόνως θα υπάρχει και διασκέδαση με χορό.

Όσοι αγαπούν το μπάσκετ, την παρέα και τη διασκέδαση, αλλά και όσοι θέλουν να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες από κοντά δεν έχουν παρά να επισκεφτούν την κεντρική πλατεία Κομοτηνής το Σάββατο στις 31 Μαΐου και να συμβάλλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης, απλά με τη συμμετοχή τους!