Μπεκρής: «Νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα για τον Γλαύκο καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πήρε τη νίκη επί του Εργοτέλη. Ο Ανδρέας Μπεκρής, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη νίκη των πατρινών,  ενώ ταυτόχρονα στάθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.


Αναλυτικά:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με πολυετή παρουσία στις Εθνικές κατηγορίες τον Γλαύκο και σε μια δύσκολη έδρα .

Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο επιθετικό πλάνο αλλά στο αμυντικό κομμάτι κάτι μας έλειπε στα τελευταία δευτερόλεπτα της επίθεσης .Στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε αυτό ακριβώς που έπρεπε γι’ αυτό και περάσαμε γρήγορα μπροστά στο σκορ .

Είναι μια νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση και χρόνο αυτή την εβδομάδα να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας . Μπροστά μας τώρα είμαι μόνο ο Εργοτέλης και πρέπει να αφήσουμε πίσω την πρεμιέρα .Βέβαια στο σπίτι μας δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις πέρα από τη νίκη .

Ελπίζω σε αυτό το παιχνίδι να παρουσιαστούμε πλήρεις κάτι που μας έχει λείψει από την αρχή της προετοιμασίας .

Αυτό που θέλω εγώ προσωπικά σαν Αμαλιαδίτης και Ηλείος είναι να προσκαλέσω όλους τους φίλους του μπάσκετ να έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή .
Αυτή η προσπάθεια που γίνεται απ´ όλους μας στην Αμαλιάδα αξίζει την στήριξη όλων .

Σας περιμένουμε την Κυριακή στη 1:00 το μεσημέρι στο Κλειστό».