Μπρατσιάκος: «Κερδίσαμε μια ακόμη μάχη»

mpratsiakos_kymhΗ Κύμη πήρε μία άνετη νίκη απέναντι στο Πευκοχώρι κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Ο Βασίλης Μπρατσιάκος σε δηλώσεις του στο eviabasket.gr  τόνισε πως δόθηκε και η ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν ενεργό ρόλο στην ομάδα. 

«Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και με κάθε λεπτομέρεια προετοιμάσαμε την ομάδα μας πάνω στον τρόπο παιχνιδιού του Πευκοχωρίου. Στόχος μας εκτός της ετοιμότητας στην αγωνιστική τακτική ήταν και η σωστή πνευματική προετοιμασία έτσι ώστε να μην παρασυρθούμε από τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας, να τον σεβαστούμε έτσι ώστε να μπούμε δυνατά και με μεγάλη ενέργεια από την αρχή, γιατί εδώ που φτάσαμε δεν πρέπει να υπάρχει οποιαδήποτε μορφής πισωγύρισμα.

Αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών μέσα στην εβδομάδα και αναγκαστήκαμε να παρουσιαστούμε στο παρκέ χωρίς τους δύο πρώτους μας σκόρερς Μιλόσεβιτς και Τουντζιαράκη. Η ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλή και άκρως επιθετική άμυνα (12 κλεψίματα), να τρέξει στο επιθετικό τρανζίσιον και με ομαδική δουλειά (22 ασίστ) πήραμε από νωρίς τα ηνία και φτάσαμε σε μια εύκολη επικράτηση, χρησιμοποιώντας για αρκετό διάστημα παιδιά που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής έως τώρα. Κερδίσαμε λοιπόν μια ακόμη μάχη και συνεχίζουμε. Η ομάδας μας είναι σε καλή κατάσταση και ιδιαίτερα συγκεντρωμένη στο στόχο».