Μωσαϊδης: «Πρέπει να κερδίσουμε το Σάββατο!»

Τους βαθμούς αναζητά η Καβάλα στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο το Ψυχικό, έτσι ώστε να  συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή της  στην κατηγορία. Ο τεχνικός της Ένωσης, Ηλίας Μωσαϊδης σε δηλώσεις του στον  ραδιοφωνικό σταθμό “93,7” τόνισε την σπουδαιότητα της νίκης στο επέρχόμενο παιχνίδι.

«Δικαιολογίες δε μπορούμε να βρούμε για την βάρια ήττα από τον Φάρο. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος… Μπροστά μας, είναι τα παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Αυτή η ήττα δεν μας επηρεάζει σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μωσαϊδης και πρόσθεσε:

«Πρέπει να αλλάξουμε το διακόπτη… Τα παιδιά πρέπει να βγάλουν πάλι το καλό τους πρόσωπο και πιστεύω ότι πάλι θα χαμογελάσουμε. Το Ψυχικό είναι μια ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα όμως είναι στα μέτρα μας. Πρέπει να κερδίσουμε το Σάββατο! Ο Σκλήβας θα μπει στην προπόνηση και θα είναι κανονικά το Σάββατο. Από εδώ και πέρα δεν παίζουμε με τις πολύ δύσκολες ομάδες εκτός από Δούκα και Ηρακλή.  Θα μπαίνουνε μέσα για να κερδίζουμε. Ο  στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία και να μπορούμε να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Πρέπει πάντως να κάνουμε και μια η δυο νίκες εκτός έδρας».