Μ. Θάνος: “Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΕΟΚ”

Η αντίστροφη μέτρηση για να μπορέσει να καθίσει και πάλι ο Μιχάλης Θάνος στην άκρη των πάγκων έχει αρχίσει. Στις 31 Μαρτίου λήγει η τιμωρία του κι έτσι ο έμπειρος προπονητής θα μπορεί να καθοδηγεί την ομάδα του Καρλοβασίου, στην οποία βρήκε «στέγη» έπειτα από το «διαζύγιό» του με τον Πολυκράτη. Λίγες μέρες πριν τη λήξη της ποινής του ο Μιχάλης Θάνος με συνέντευξή του στο samos2000goal.blogspot.gr ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο, διότι όπως επισημαίνει «σίγουρα θα ήμουν ακόμη τιμωρημένος»…

«Νοιώθω μεγάλη χαρά μιας κι η περιπέτεια με την τιμωρία μου έχει λάβει πια τέλος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Θάνος στο samos2000goal.blogspot.gr και προσθέτει: «Δεν μπορώ να ξεχάσω βέβαια το προ τεσσάρων μηνών αρχικό σοκ στην είδηση της απόφασης. Θέλω για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλο – που χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε ούτε ελληνικό μπάσκετ – γιατί σίγουρα θα ήμουν ακόμα τιμωρημένος».

Όσον αφορά την συνεργασία του με την ΑΕΚ Καρλοβάσου σχολίασε: «Ήταν αρχικά για μένα μια δύσκολη απόφαση να κατέβω στο τοπικό πρωτάθλημα της Σάμου, αλλά όλα αυτά μέχρι την στιγμή που ήρθα και είδα από κοντά πρόσωπα και πράγματα για την ομάδα και τους ανθρώπους της και αναφέρομαι ιδιαίτερα στον κ. Μαούνη.

Πρόκειται για ένα σωματείο με σοβαρή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα με άτομα που τρέχουν σε καθημερινή βάση για να παρέχουν σε προπονητές και αθλητές, κάθε τι που θα τους κάνει να σκέφτονται αποκλειστικά και μόνο με το πως θα βελτιώνονται στο γήπεδο..

Στην απόφαση μου να έρθω οφείλω να συνυπολογίσω και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση, η οποία και αποτελεί και ηθική δέσμευση για εμένα, ίσως και για την επόμενη περίοδο. Και αυτό γιατί με κάλεσαν ενώ γνώριζαν ότι η τιμωρία μου λήγει στις 31/3/2013, (εν αντιθέσει με την προηγούμενη ομάδα μου) και παρ όλα αυτά έδειξαν εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου έμπρακτα, οπότε όπως καταλαβαίνετε και επειδή με όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας που όλοι λίγο πολύ αντιμετωπίζουμε κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, οι συνεργασίες στηρίζονται και στις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων, εδώ υπάρχει το κατάλληλο περιβάλλον για οποιονδήποτε θέλει να εργαστεί…

Οπότε αν δεν υπάρξει συνέχεια της  συνεργασίας μας, σίγουρα θα είμαι συνεργάτης με όποιον τρόπο θα μπορώ βοηθώντας από την Αθήνα.

Οι στόχοι της ομάδας δεν μπορεί να είναι άλλοι από την κατάκτηση του νταμπλ της επόμενης περιόδου και φυσικά την άνοδο στην Γ’ εθνική. Έχω διαπιστώσει την δίψα που έχουν οι άνθρωποι της διοίκησης όσο και ο φίλαθλος κόσμος, να δουν την ομάδα σε εθνική κατηγορία, και προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι έχουν όλα τα φόντα για να το πετύχουν..

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μπουν στέρεες βάσεις από φέτος, με την συνέχεια στην πολύ καλή δουλειά τόσο του προκατόχου μου κ. Γεωργαλά και του γυμναστή κ. Κατσάνη, και με την προσθήκη 2-3 ποιοτικών μεταγραφών να ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ ώστε να μπορέσει να υλοποιηθεί ο στόχος μας.
Απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα του Καρλοβασίου και κοιτάω πολύ προσεχτικά την επόμενη μέρα σε ότι κάνω.. Οι συνθήκες ζωής εδώ είναι εξαιρετικές και αισθάνομαι ευλογημένος από τον Θεό που μου έδωσε την δυνατότητα να βρίσκομαι μέλος μιας τέτοιας ομάδας ανθρώπων και μπάσκετ. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε προπονητή η παίκτη να έρθει εδώ γιατί απλά θα βρει ότι χρειάζεται για να κάνει την δουλειά του καλύτερα και κυρίως χωρίς προβλήματα».