Νέα διοικητική εποχή στον Παπάγου

Σε μία νέα εποχή μπαίνει ο Παπάγου, αφού ο σύλλογος αλλάζει διοικητικά, με τον Θεόδωρο Μιχαλόπουλο, να μπαίνει στον σύλλογο. 

Σε συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στη μέχρι τώρα διοίκηση των “στρατηγών” και τον φιλόδοξο παράγοντα, υπήρξε ταύτιση απόψεων και αποφασίστηκε η αυτόνομη, διοικητικά και οικονομικά, λειτουργία της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την είσοδο του συμπολίτη μας και φίλου της ομάδας Θεόδωρου Μιχαλόπουλου στο τμήμα μπάσκετ.

Ο κ. Μιχαλόπουλος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το ανδρικό τμήμα του συλλόγου, αλλά και τις Ακαδημίες του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ, αναλύοντας ένα φιλόδοξο πλάνο για την επόμενη μέρα της ομάδας. 

Μετά από συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποφασίστηκε η αυτόνομη, διοικητικά και οικονομικά, λειτουργία του τμήματος μπάσκετ με τη σύσταση πενταμελούς επιτροπής, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο κ. Μιχαλόπουλος.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις αναφορικά με το πλάνο και τα σχέδια ενόψει της νέας σεζόν για το τμήμα μπάσκετ, το οποίο μπαίνει και επίσημα πλέον σε μια νέα εποχή.

Επίσης ανακοινώνουμε πως χρέη εκπροσώπου Τύπου του τμήματος μπάσκετ του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος».