Νέα χρονιά, νέες φιλοδοξίες, νέες ελπίδες

 

basketball_cΝέες προκλήσεις και νέα όνειρα στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής και τον 1o όμιλο Βορρά για πέντε νεοφώτιστους οι τέσσερις μάλιστα στην πρεμιέρα παίζουν και μεταξύ τους! Από τους: Αρίων Πτολεμαϊδας, με τον έμπειρο τεχνικό Πέτρο Μουρουζίδη στον πάγκο του, τον αντίπαλο του Αριστοτέλη και τους Ιωάννινα, παίζει με Μελίκη και Ερμή Αγιάς- Πολύκαστρο μόνο η ομάδα της Φλώρινας έχει αγωνιστεί ξανά στον όμιλο αυτό(τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια).

Ένας όμιλος ο οποίος παρουσιάζεται ακόμη πιο δυνατός με την παρουσία του Αίαντα Ευόσμου που επέστρεψε από την Β’ Εθνική και αντιμετωπίζει τους πάντα δυναμικούς Διόσκουρους Κοζάνης, όπως επίσης και τον Μακεδονικό ο οποίος σε αντίθεση με τα τελευταία πρωταθλήματα θα συμμετάσχει στον 1αντί για τον 2όμιλο (τον 3o συνολικά της Γ΄ Εθνικής) αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα την πάντα υπολογίσιμη Μεταμόρφωση Βόλου.

Όμως έχουμε και παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας όπως ο Πρωτέας Γρεβενών ο οποίος φέτος έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του, βασιζόμενος σε δικά του παιδιά, κυρίως με αρκετά νεανική βάση και τον Γιάννη Χασιώτη και πάλι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Σήμερα ετοιμάζεται να αντιμετωπίζει μια ακόμη δυναμική και φιλόδοξη ομάδα των τελευταίων χρόνων τον Ηρακλή Κοζάνης σε ένα από τα σημαντικά ντέρμπι της ημέρας.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Πρωτέας Γρ. – Ηρακλής Κοζ. (ΔΑΚ Γρεβενών, 17.00 )
Μελίκη – Ιωάννινα (ΔΑΚ Μελίκης, 17.00 )
Πτολεμαΐδα – Αριστοτέλης Φλ. (ΔΑΚ Πτολεμαϊδας, 17.00 )
Ερμής Αγιας – Ευαθλος (Αγιας,  17.00 )
Μεταμόρφωση Β. – Μακεδονικός (Παρασκευόπουλου, 17.00)
Διόσκουροι Κ. – Αίας Ευόσμου(ΔΑΚ Κοζάνης, 17.00)