Νέες αναβολές σε Α2 και Β’ – Γ’ Εθνική

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε όλες τις νέες (4) αναβολές αγώνων σε Α2, Β’ και Γ’ Εθνική το προσεχές Σαββατοκύριακο (31/10-1/11), συμπεριλαμβανομένων και των τεσσάρων που διαβάσατε νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, αναβλήθηκαν ακόμα η αναμέτρηση του Κόροιβου με το Ψυχικό στην Α2, ο αγώνας Αίολος Τρικάλων – Ερμής Σχηματαρίου στη Β’ Εθνική και τα ματς Μαντουλίδης – Ικαροι Γιαννιτσών, Ελπίδα Αμπελοκήπων – Γαλάτιστα στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ για Α2, Β’ και Γ’ Εθνική:

Α2

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω εμπύρετων κρουσμάτων που είναι σε διερεύνηση για πιθανόν covid 19 των αθλητών του σωματείου ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας και λόγω μη άμεσης ενημέρωσης για τα αποτελέσματα των τεστ, ο αγώνας ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ της 30/11/2020 αναβάλλεται και θα ορισθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την απόφαση του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για την αναστολή όλων των συναθροίσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους στην Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης που τέθηκε σε Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου, οι αγώνες ΜΕΝΤ – ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΑΕΠΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ – ΑΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ και ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ – ΚΑΟΧ ΕΥΡΩΠΗ ’87, του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, της 01/11/2020 αναβάλλονται και θα οριστούν εν ευθέτω χρόνω.

* Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ιού covid 19, στο σωματείο ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΓΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ Ο ΕΡΜΗΣ της 01/11/2020 για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος), αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 18/11/2020 και ώρα 17.00 στο Κλειστό γυμναστήριο Κατσιμήδου.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την απόφαση του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για την αναστολή όλων των συναθροίσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους αλλά και των αθλητικών εκδηλώσεων στην Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης που τέθηκε σε Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου, οι αγώνες ΜΑΣ. ΕΥΑΓ. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ – ΑΟ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ, του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, της 01/11/2020 αναβάλλονται και θα οριστούν εν ευθέτω χρόνω.