Νέες βολές Λιόλιου κατά της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος εξαπέλυσε νέες βολές κατά της προσωρινής διοίκησης της ομοσπονδίας, τονίζοντας ότι «… η προσωρινή διοίκηση του κυρίου Βασιλακόπουλου και οι συν αυτώ […] περί άλλων τυρβάζουν και δεν ασχολούνται με τα ουσιαστικά και καίρια προβλήματα των ερασιτεχνικών Σωματείων». Μάλιστα τονίζει ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να παρακολουθήσει αμέτοχος τη διάλυση του μπάσκετ, αλλά θ’ αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου από τη Γ.Γ.Α., δυστυχώς δημιουργείται ένα πλαίσιο λειτουργίας που ουσιαστικά «απαγορεύει» στα Σωματεία να έχουν ακαδημίες και αναπτυξιακά τμήματα, οδηγώντας νομοτελειακά το μπάσκετ σε μαρασμό.

Η προσωρινή διοίκηση του κυρίου Βασιλακόπουλου και οι συν αυτώ, για μια ακόμη φορά, περί άλλων τυρβάζουν και δεν ασχολούνται με τα ουσιαστικά και καίρια προβλήματα των ερασιτεχνικών Σωματείων.

Ως υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΟΚ, δεν μπορώ να παρακολουθώ αμέτοχος τη διάλυση του μπάσκετ.

Ξεκαθαρίζω πως σκοπεύω να αναλάβω άμεσα πρωτοβουλία με κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων προς τη Γ.Γ.Α., ώστε να παραμείνουν ανοικτές και οικονομικά βιώσιμες οι ακαδημίες των ερασιτεχνικών Σωματείων.

Θλίβομαι που για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της διοικητικής ανικανότητας της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ και ζητώ άμεσα συνάντηση με τη Γ.Γ.Α., για να ορίσουμε από κοινού το τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών και των αναπτυξιακών τμημάτων όσον αφορά το μπάσκετ.

Εξυπακούεται όποιος άλλος συνυποψήφιος Πρόεδρος θέλει να είναι παρών στη συνάντηση αυτή και να συμβάλει με συγκεκριμένες προτάσεις για την άμεση επίλυση του ζωτικού αυτού προβλήματος, θα χαρώ να θέσουμε από κοινού τους προβληματισμούς και τις προτάσεις μας στη ΓΓΑ.

Με εκτίμηση,

Βαγγέλης Λιόλιος».