Νέος… τιμονιέρης στην ΕΣΚΑΝΑ μετά την αποχώρηση του Παλάτου!

palatos-limperatosΈνας “άριστος καπετάνιος” του ελληνικού μπάσκετ δίνει μετά από 16 χρόνια το “τιμόνι” σε νέα χέρια! Ο Γιάννης Παλάτος μετά από πολλά χρόνια στο ύψιστο αξίωμα της ΕΣΚΑΝΑ, αποχωρεί από το πόστο του, αφήνοντας παρακαταθήκη πολύ μεγάλου έργου στην ένωση. Οι εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 13/4 στην ΕΣΚΑΝΑ παρουσία 64 σωματείων (!!!), ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους τον από ίδρυσης της ένωσης, γενικός γραμματέα και αντιπρόεδρό της, τον Ευάγγελο Λυμπεράτο.

Πολύ συγκινημένος ήταν ο αποχωρών πρόεδρος Γιάννης Παλάτος που ευχαρίστησε τα σωματεία και όλους τους παράγοντες για τις τεράστιες υπηρεσίες που προσφέρουν στο ερασιτεχνικό μπάσκετ και τον αθλητισμό και προέτρεψε άπαντες να συνεχίσουν έστω και κάτω από τόσο δύσκολες για την χώρα συνθήκες το πραγματικό σπουδαίο έργο τους.

Παράλληλα μετά την διαδικασία του καθιερωμένου οικονομικού και διοικητικού απολογισμού και της εκλογής, ο πρωτεύσας σε ψήφους σύμβουλος κ. Λυμπεράτος τόνισε: “Ευχαριστώ όλα τα σωματεία για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για μια ακόμη εκλογική διαδικασία κάτι που με γεμίζει προσωπικά αλλά και όλους τους εκλεγέντες στο νέο ΔΣ με ακόμη περισσότερη ευθύνη για το μέλλον και την προοπτική του μπάσκετ στην Ένωσή μας.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον αποχωρήσαντα πρόεδρο κ. Παλάτο για την παροιμιώδη εντιμότητα και αγάπη με την οποία περιέβαλε την Ένωση όλα αυτά τα χρόνια και σαν συνοδοιπόρος του δίνω την υπόσχεση ότι θα παραμείνω πιστός στον ίδιο δρόμο που χάραξε τόσο ο κ. Παλάτος αλλά και ο αείμνηστος Πατριάρχης της ΈΣΚΑΝΑ και δάσκαλός μου Πέτρος Καπαγέρωφ.”

ΨΗΦΙΣΑΝ 64 ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΕΛΑΒΑΝ
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 58
ΜΠΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 50
ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 46
ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 46
ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 43
ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 43
ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 37
ΤΣΙΧΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 36
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 36
ΚΑΝΔΥΛΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ 35
ΧΟΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 34
———————————————–
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 16
ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 15

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
ΑΓΓΕΛΕΤΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 42
ΠΡΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 42
ΤΣΙΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 41

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ
ΚΙΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 49
ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ 37
ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3 6

ΑΝΑΠΚΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ
ΡΗΓΟΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ 37