Νέος “τιμονιέρης” στον Άρη Πετρούπολης ο Πέτρος Γαλέος

Υπό την καθοδήγηση του Πέτρου Γαλέου θα συνεχίσει το υπόλοιπο της σεζόν ο Άρης Πετρούπολης. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο ευελπιστούν ότι με την έλευση του 53χρονου τεχνικού θα υπάρξει και μεταστροφή του κλίματος στην ομάδα, καθώς ο Πέτρος Γαλέος έχει φορέσει τη φανέλα και ως παίκτης της στο παρελθόν.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο Πέτρος Γαλέος είναι ο νέος προπονητής στην ανδρική ομάδα του ΑΟ Άρης Πετρούπολης. Ο 53χρονος τεχνικός επιλέχθηκε απο τη νέα διοίκηση του συλλόγου για να οδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ο κ. Γαλέος έχει αγωνιστεί ως παίκτης για πολλά χρόνια στην ομάδα του Άρη και αυτό αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, καθώς είναι αναμφισβήτητη η αγάπη του για τον σύλλογο και γνώστης των ειδικών συνθηκών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Σύλλογο.
Στην 25ετή καριέρα του έχει διετελέσει προπονητής μεταξύ άλλων στις ομάδες της Σαντορίνης, του Αχαρνής, του Φίλιππου Περ. και της Εστίας Φιλίας. Η διοίκηση του ΑΟ Άρης Πετρούπολης εύχεται καλή επιτυχία στον νέο προπονητή της ομάδας”.

.
Διαβάστε ακόμη…