Νέος χορηγός για τα Γιάννενα

Νέα συνεργασία για τα Γιάννενα τα οποία, σε καιρούς δύσκολους ανακοίνωσαν το νέο χορηγό έντυπης επικοινωνίας…

Αναλυτικά:

«Στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας,  θα έχει συμπαραστάτη και χορηγό έντυπης επικοινωνίας την  ιστορικότερη  εφημερίδα της πόλης τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ  ΑΓΩΝ.  Στη πορεία μας αυτή βαδίζουμε μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της πόλης μας στον τομέα δραστηριότητας τους, μεταξύ των οποίων είναι και η κορυφαία ημερήσια εφημερίδα της πόλης μας  ο Ηπειρωτικός Αγών.

Η ταυτότητα της Εφημερίδας  << Ηπειρωτικός Αγών>>

Ο Ηπειρωτικός Αγών είναι η αρχαιότερη ημερήσια εφημερίδα της Ηπείρου και μία από τις παλιότερες στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκε το 1924 από τον Ευθύμιο Τζάλλα και κυκλοφόρησε στα Ιωάννινα αρχικά με τον τίτλο «Κεραυνός». Την επόμενη χρονιά μετονομάστηκε σε «Ηπειρωτική Ηχώ», για να πάρει τελικά το 1927 τον τίτλο «Ηπειρωτικός Αγών», τον οποίο φέρει ως σήμερα.

Η εφημερίδα κυκλοφορεί έκτοτε καθημερινά και χωρίς διακοπή. Εξαίρεση αποτέλεσε το διάστημα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οπότε οι τοπικές εφημερίδες υποχρεώθηκαν να εκδώσουν για ένα διάστημα δύο ετών κοινό «Δελτίο Τύπου». Και ακόμα η περίοδος 1973-1974 όταν η δικτατορία για ένα διάστημα ανέστειλε την έκδοση της εφημερίδας εξαιτίας αντικαθεστωτικών δημοσιευμάτων.

Ο Ευθύμιος Τζάλλας υπήρξε διευθυντής για το διάστημα 1924-1968. Στη συνέχεια και μέχρι το 1983, διευθυντής ανέλαβε ο γιος του, Ελευθέριος Τζάλλας.

Το 2000 ο Ηπειρωτικός Αγών γιόρτασε τα 20.000 φύλλα καλώντας σε μία ειδική έκδοση παλιούς συνεργάτες, εργαζομένους, συνδρομητές και αναγνώστες να καταθέσουν τις αναμνήσεις τους από την ιστορία της εφημερίδας. Δύο ακόμη σπουδαίες διακρίσεις ήρθαν στην εφημερίδα τα τελευταία χρόνια. Στις 22 Μαρτίου 2004 απονεμήθηκε στον Ηπειρωτικό Αγώνα τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Μπότση» για την 77χρονη διαδρομή της στο χώρο της ενημέρωσης, της ποίτητα της ύλης και προβολή θεμάτων της περιφέρειας. Στις 22 Νοεμβρίου 2007 απονεμήθηκε στην εφημερίδα και συγκεκριμένα στους συντάκτες της Θύμιο Τζάλλα και Αλέκο Ράπτη το Κρατικό Βραβείο για το Καλύτερο ρεπορτάζ σε περιφερειακή εφημερίδα της χρονιάς 2006 για το άρθρο με τίτλο «5 συγκλονιστικές φωτογραφίες ξανά στο προσκήνιο».