Νίκη Αμαρουσίου: Χωρίς Τσέκενη δεν γίνεται

Συνεχίζει στη Νίκη Αμαρουσίου ο Γιάννης Τσέκενης, καθώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια γι άλλη μία χρονιά.

«Η ομάδα πέρσι ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς όμως και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι», τόνισε μετά τη συμφωνία στο nikiamarousiou.gr ο Τσέκενης, που έγινε ο 4ος παίκτης που ανανέωσε από την περσινή ομάδα μετά τους Γιώργο Δέλλιο, Λουκά Βαφιά και Γιόβαν Θεοδοσίου.

«Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στο μπάσκετ και στον αθλητισμό, γενικότερα. Σίγουρα είχαμε τις δυνατότητες να τα πάμε καλύτερα ωστόσο οι τραυματισμοί επηρέασαν την πορεία μας και την τελική κατάταξη. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε στα play-offs ανόδου, βάσει της δυναμικής της ομάδας. Το θετικό είναι ότι η Νίκη ανταποκρίθηκε στα play-outs και έμεινε στην κατηγορία», συνέχισε ο 27χρονος γκαρντ, που πρόσθεσε:

«Το στενάχωρο είναι ότι αποχώρησαν ο Παντελής Κυπριτζόγλου και ο Μάρκος Γεωργακόπουλος, δυο παιδιά που ήταν πυλώνες της Νίκης Αμαρουσίου εδώ και χρόνια. Αυτό που ξεχωρίζει τη Νίκη είναι το οικογενειακό κλίμα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε. Τώρα όσον αφορά τη νέα σεζόν, ο καθένας θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατόν. Να έχουμε μια χρονιά με υγεία, μακριά από τραυματισμούς και να είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε ο κόσμος που έρχεται στο κλειστό της Κοκκινιάς και μας ακολουθεί να ευχαριστηθεί το μπάσκετ. Θα παλέψουμε όλοι, διοίκηση, προπονητές και παίκτες να έχουμε ένα θετικό και ικανοποιητικό αποτέλεσμα στο φινάλε».

Η ανακοίνωση της Νίκης:

«Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιάννη Τσέκενη για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.
Ο 27χρονος γκαρντ (1μ.90) θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά τη μακρά παρουσία του στη Νίκη Αμαρουσίου, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του νέου κόουτς της ομάδας μας, Δημήτρη Ποδαρά ενόψει της συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Τσέκενη είναι η τέταρτη από το περσινό ρόστερ μετά από τους Γιώργο Δέλλιο, Λουκά Βαφιά και Γιόβαν Θεοδοσίου ενώ έχουν ήδη αποκτηθεί οι Νίκος Μαραγκίδης και Βασίλης Κώτσης».