Να ξεκαθαρίσει το τοπίο ζητούν οι παίκτες του ΓΣΛ

gslΗ φετινή χρονιά στον ΓΣΛ ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες καθώς όλα στο ξεκίνημα της σεζόν έδειχναν να πηγαίνουν… ρολόι. Ομως, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν, τα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα μία πορεία η οποία δεν ήταν αναμενόμενη. Κερασάκι στην… τούρτα η εντός έδρας ήττα των λαρισινών από την Καστοριά.

Οι παίκτες του ΓΣΛ με επιστολή τους βάζουν τα πράγματα στη θέση τους, αναφέρονται στον παράγοντα που τους αποκαλεί εκβιαστές, ενώ καλούν το πρόεδρο Γιάννη Κατέρη να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να τους δώσει την ευκαιρία να πετύχουν την είσοδο στους αγώνες μπαράζ που οδηγούν στην Α2.

Αναλυτικά:

«Σύσσωμη η οικογένεια των παικτών της ομάδας μπάσκετ του ΓΣΛ μετά τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας και τη βαθμολογική της θέση, αισθάνονται την ανάγκη να δηλώσουν:  Ως αθλητές του ΓΣΛ θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση που έχει περιέλθει στην ομάδα και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Πρώτον θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της ομάδας για την ευκαιρία που μας έδωσε να αγωνιστούμε στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας, αλλά και τους φίλους και τους φιλάθλους του συλλόγου που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και σε εμάς τους παίκτες. Από την μεριά μας σαν παίκτες της ομάδας του γυμναστικού δηλώνουμε περήφανοι για την πορεία της ομάδας και την προσπάθεια που κάναμε μέχρι σήμερα. Η ομάδα έπρεπε, μπορούσε και μπορεί ακόμα και σήμερα να πάει παραπάνω αρκεί αυτοί που ασχολούνται με την ομάδα να δίνουν λύσεις στα προβλήματα της ομάδας και να μην είναι αυτοί οι ίδιοι το πρόβλημα.

Στη φετινή πορεία της ομάδας βρέθηκε να είναι μπροστά ο Πρόεδρος Γιάννης Κατέρης και μερικοί άλλοι του υποσχέθηκαν πάρα πολλά και από τον πρώτο μήνα εξαφανίστηκαν. Ο Γιάννης Κατερης ως Πρόεδρος βοήθησε την ομάδα να οργανωθεί, να σταθεί και να πρωταγωνιστήσει  στο πρωτάθλημα και να κερδίσει το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ.  Όπως μας δήλωσε από την αρχή της περιόδου, ο στόχος του ΓΣΛ αλλά και ο δικός του ο προσωπικός, ήταν η οργάνωση του συλλόγου και της ακαδημίας και όχι και η άνοδος στην Α2.

Δυστυχώς για τον ίδιο , για την ομάδα, και για εμάς τους παίκτες οι υπόλοιποι παράγοντες που ασχολούνται με την ομάδα και δηλώνουν υπεύθυνοι και αρμόδιοι λειτουργούν ενάντια σ΄αυτην την προσπάθεια , που ακόμα και σήμερα εμείς οι παίκτες και η ομάδα κάνουμε. Το μόνο που τους ενδιαφέρει να υπάρχει μία στασιμότητα στην ομάδα και να μείνει η ομάδα στην ίδια κατηγορία γιατί  μάλλον αυτός είναι ο δικός τους στόχος. Εδώ και πολύ καιρό συγκεκριμένος παράγοντας διαδίδει ότι τον Πρόεδρο δε τον ενδιαφέρει η ομάδα και σκέπτεται να αποχωρήσει και να αφήσει την ομάδα, την ακαδημία και εμάς τους παίκτες ξεκρέμαστους, φτάνει στο σημείο να υποστηρίζει στον Πρόεδρο ότι εμείς για να παίξουμε θέλουμε παραπάνω χρήματα και ότι είμαστε κοινοί εκβιαστές, από την άλλη μας παρουσιάζει σε εμάς τον Πρόεδρο σαν ένα περαστικό τυχοδιώκτη που άλλα υπόσχεται και άλλα κάνει και ότι για όλα τρέχει ο ίδιος και κανένας άλλος. Αλλά δυστυχώς γι΄αυτόν το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, αλήθεια πως εννοεί ο συγκεκριμένος παράγοντας την βοήθεια στην ομάδα και σ΄εμάς τους παίκτες.

Να ακολουθείς την ομάδα στους εντός και πολύ περισσότερο στους εκτός έδρας αγώνες με σκοπό να τη βοηθήσεις οργανωτικά και διοικητικά ή να τσακώνεσαι και να γράφουν στο φύλλο αγώνος χωρίς ουσιαστικό λόγο;

Να προσπαθείς να διατηρείς την ισορροπία στην ομάδα, στη διοίκηση και τους παίκτες ή να δημιουργείς ίντριγκες και παρεξηγήσεις;

Να υπόσχεσαι πράγματα στους παίκτες που δε μπορείς να ανταποκριθείς και μετά να λες φταίει ο πρόεδρος;

Αυτά και άλλα πολλά που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος τους συλλόγου.

Εμείς οι παίκτες του γυμναστικού καλούμε τον Πρόεδρο να εκμεταλλευτεί το ρεπό της ομάδας την επόμενη αγωνιστική και να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ομάδα ώστε να μας δώσει την ευκαιρία να αποδείξουμε που πραγματικά μπορούμε να φτάσουμε τον ΓΣΛ και να πετύχουμε την είσοδο της ομάδας στους αγώνες μπαράζ που οδηγούν στην Α2».