Να προστατεύσουν την ομάδα ζητά ο Ηρακλής, ενημέρωση για τα εισιτήρια

Το σπουδαιότερό το παιχνίδι έως τώρα, δίνει το Σάββατο ο Ηρακλής απέναντι στον πρωτοπόρο Πανιώνιο. Σε αυτή τη μάχη έχει ανάγκη από τη στήριξη του κόσμου τον οποίο μάλιστα μέσω ανακοίνωσης καλεί να προστατεύσει την ομάδα από τις πράξεις που της έχουν στοιχίσει.

Παράλληλα, ο «γηραιός» με νέα ανακοίνωση ενημερώνει για τα εισιτήρια του αγώνα.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας δίνει κρίσιμο αγώνα ανόδου με τον Πανιώνιο το Σάββατο 11/03 στις 17:00 το απόγευμα στο Ιβανώφειο. Ο αγώνας βαθμολογικά έχει τεράστια σημασία, διότι όπως έχουμε επανειλημμένα ανακοινώσει στόχος μας είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία. Είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας και για να τον πετύχουμε χρειάζεται η συμπαράσταση όλων μας.

Όλοι μαζί να δώσουμε δυναμικό παρών το Σάββατο 11/03. Παράλληλα πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα μας επειδή έχουμε δεχθεί ήδη δυο τιμωρίες ενδέχεται να τιμωρηθούμε παραδειγματικά λόγω υποτροπής, οπότε αυτό μπορεί να στοιχίσει την άνοδο στην Α1. Διατρανώνουμε όλοι την πίστη μας και την αγάπη στην ομάδα μας και συγχρόνως την προστατεύουμε από γεγονότα και πράξεις που μας στοιχίζουν.

Το εισιτήριο θα είναι όπως πάντα συμβολικό στην τιμή των 5 ευρώ, ενώ για τα παιδιά της ακαδημίας μας προβλέπεται ειδικός χώρος συγκεκριμένα δίπλα από των χώρο των δημοσιογράφων, και θα περάσουν δωρεάν. Όλοι μαζί στην γιορτή του Σαββάτου από νωρίς!

Οι αθλητές μας θέλουν την αγάπη μας και την συμπαράσταση ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα ακολουθήσει και άλλη ανακοίνωση για προπώληση εισιτήριων από το Ιβανώφειο».

Η ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων:

«Από αύριο Τετάρτη 08/03 θα διατίθενται εισιτήρια για το παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Οι ώρες προπωλήσεις εισιτηρίων θα είναι από 17:00-20:00 στο Ιβανώφειο, και το κόστος του εισιτηρίου θα είναι στα 5 ευρώ».