Νιπεργιάλης: «Θα διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει»

Χωρίς προβλήματα, αφού ο Βασίλης Νιπεργιάλης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του θα παραταχθεί ο Κόροιβος στο ματς του Σαββάτου (8/1) απέναντι στον Πανελευσινιακό. Επιπλέον, το ντεμπούτο του θα πραγματοποιήσει ο Μάριο Ματαλόν, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα της Αμαλιάδας.

Η απρόσμενη ήττα από την ΑΕΚ Αργους την τελευταία αγωνιστική, δεν αφήνουν περιθώρια για επιπλέον απώλειες. Οπως, δηλώνει ο Βασίλης Νιπεργιάλης από το παιχνίδι με την Ελευσίνα θα διεκδικήσουν το ότι καλύτερο:

«Από δω και πέρα, δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα ματς και πρέπει να τα διεκδικούμε όλα. Παίξαμε με κάποιες δυνατές ομάδες και τώρα έχουμε μια σειρά αγώνων, όπου πρέπει να διεκδικούμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αρχής γενομένης με την Ελευσίνα. Ο Πανελευσινιακός είναι μια καλή ομάδα με δυνατή έδρα αλλά και εμείς διαθέτουμε καλή ομάδα και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αξίζει», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Αμαλιάδας, ενώ στη συνέχεια σχολίασε την προσθήκη του Μάριου Ματαλόν:

«Ο Ματαλόν δείχνει καλή διάθεση στις προπονήσεις και έχει την ποιότητα αλλά και την εμπειρία, παρά το νεαρό της ηλικίας του,  καθώς έχει παίξει και στην Α1, να μας ενισχύσει πολύ στην περιφέρεια, όπου είχαμε πρόβλημα μετά τον τραυματισμό του Ορφανού. Έχει προσαρμοστεί γρήγορα στις απαιτήσεις μας και θεωρώ ότι σύντομα θα δείξει αυτά που μπορεί».

Πηγή: protinews.gr