Νοέας: «Διαφορετικό ματς σε σχέση με το Κύπελλο»

noeasΗ διεύρυνση του αήττητου είναι το ζητούμενο για τον Πανιώνιο στο παιχνίδι του Σαββάτου (26/11, 4.30μ.μ.) με τους Μαχητές Πεύκων στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Οι “κυανέρυθροι” έχουν ήδη αντιμετωπίσει στο κύπελλο τον αντίπαλο τους στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά πλέον είναι μια διαφορετική ομάδα, σαφώς ενισχυμένη.

“Έχουμε ένα ιδανικό ξεκίνημα, το να κάνεις ”7 στα 7” δεν είναι και εύκολο, αλλά εμείς δεν μένουμε σ’αυτό, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο που έχουμε και να πάμε ως το τέλος με αυτό τον τρόπο” υποστήριξε ο Πέτρος Νοέας, που ήταν από τους παίκτες που συνέβαλλαν στο “διπλό” κόντρα στην ΑΕΛ στην Λάρισα.

“Πρώτα απ’ όλα είχαμε ετοιμαστεί όλη την εβδoμάδα γι’ αυτό το ματς. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.Η ΑΕΛ στην έδρα της παίζει πολύ δυνατά, πολύ καλά. Εμείς νομίζω ήμασταν έτοιμοι, συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ειδικά στο τέλος όπου κρίθηκε και το παιχνίδι. Κάθε ματς ξεκινάμε από την άμυνα είναι το πρώτο που κοιτάμε και στην επίθεση βρίσκουμε τις λύσεις που πρέπει”.
|
Όσο για την αναμέτρηση με τους Μαχητές Πεύκων στη Νέα Σμύρνη, όπου στόχος είναι το ”8 στα 8”, υπογράμμισε: “Έχουμε παίξει με τους Μαχητές και στο κύπελλο, δεν θα είναι όμως ίδιο ματς, εχει περάσει καιρός, ο αντίπαλος έχει προσθήκες. Εμείς εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα”.