Τη δική του εξήγηση έδωσε ο Αντώνης Τζανιδάκης για τη λύση του συμβολαίου του με τον Παναιτωλικό. Σύμφωνα με το σύλλογο, ο 28χρονος αθλητής υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα πριν λίγο καιρό και έτσι θέλησαν ευθύς να τον απομακρύνουν από το ρόστερ του συλλόγου. Ο ίδιος όμως νιώθοντας αδικημένος και πικραμένος με τα όσα διαδραματίστηκαν από πλευράς συλλόγου προς το άτομο του θέλησε να δώσει τη δική του εκδοχή στο όλο περιστατικό.

Λάδι στη… φωτιά έβαλε η επιθυμία του να του δοθεί άδεια, ώστε δυο φορές την εβδομάδα να μεταβαίνει στην Λευκάδα όπου και βρίσκεται η εγκυμονούσα γυναίκα του καθώς και για το γεγονός ότι σε δυο μήνες παντρεύεται, και χρειάζεται κάποιο χρόνο για να διαχειριστεί τα διαδικαστικά του γεγονότος. Το αίτημα του αυτό δεν έγινε δεκτό και έτσι θεώρησε σωστό την… αποχώρηση του από την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.

Τέλος, ο πρώην πια παίκτης των «κυανοκίτρινων» εξέφρασε την πίκρα του για τη στάση του προπονητή της ομάδας Ντίνου Καραπιπέρη, ο οποίος δεν τον υποστήριξε στην όλη υπόθεση.