«Καυτή» αναμένεται η 15η αγωνιστική σε ένα ακόμα κατά τα άλλα «παγωμένο», σε πολλά επίπεδα πέραν του καιρού, Σαββατοκύριακο.

Ντέρμπι για όλες τις προτιμήσεις και θέσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα, με πρώτο αυτό ανάμεσα στη Δόξα Πεύκων και τον Ορφέα Ν. Σκοπού.

Οι γηπεδούχοι για αλλού ξεκίνησαν και αλλού τους βρήκε ο δρόμος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εφόσον έφτασαν εδώ δεν θα παλέψουν όσο καλύτερα μπορούν για να κερδίσουν τον φιλόδοξο και δυνατό αντίπαλο τους με τον οποίο δια την ώρα ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση.

Ντέρμπι νούμερο δύο αλλά εξίσου ενδιαφέρον θα γίνει στη Κομοτηνή, ανάμεσα στην ακριτική ομάδα το Πευκοχώρι οι οποίοι επίσης ισοβαθμούν, αυτή τη φορά όμως δυο βαθμούς πιο πίσω…

Σταματώντας όμως τη πορεία μας προς τα κάτω… σκαλοπάτια της βαθμολογίας και επιστρέφοντας στη κορυφή, βρίσκουμε τον πρωτοπόρο Ιωνικός ν’ απολαμβάνει τη μοναξιά του σκεφτόμενος ότι θα μπορέσει να διατηρήσει τη πρωτιά για μια εβδομάδα ακόμη με ένα διπλό μέσα στη μαχητική Ελευθερούπολη.

Από τα ψηλά στα χαμηλά και στο ντέρμπι… επιβίωσης ή αλλιώς ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Αργοναύτη και τον Απόλλων Καλαμαριάς με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα της νίκης του πρώτου γύρου αλλά και το λιγότερο άγχος από τους δύο αφού βρίσκεται στη λιγότερο επικίνδυνη θέση.

Μια που αναφερθήκαμε σε… κινδύνους, να κλείσουμε την αναφορά μας στη 15η αγωνιστική και το παιχνίδι των Τιτάνων Δράμας απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο.

Μια αναμέτρηση- ευκαιρία για τους Δραμινούς να πάρουν μια βαθμολογική ανάσα και να «σπάσουν» το σερί των τεσσάρων ηττών που τους έχει φέρει σε πολύ… επικίνδυνο σημείο παίρνοντας ταυτόχρονα τη πρώτη τους νίκη στον δεύτερο γύρο.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Κομοτηνή – Πευκοχώρι (ΔΑΚ Κομοτηνής 18.00)
Αργοναύτης – Απόλλων Καλ. (ΔΑΚ Καλαμαριάς 18.00)
Δόξα Πευκών – Ορφέας Ν. Σκόπου (ΔΑΚ Πεύκων 18.00)
Τιτάνες Δράμας – Μ. Αλέξανδρος (ΔΓ Δράμας 18.00)
Ελευθερούπολη – Ιωνικός Ιωνίας (Ελευθερούπολης 18.00)