Όπως έχει εδραιώσει την… παρουσία του για τα καλά το χιόνι στη περιοχή της Κοζάνης (και όχι μόνο…) έτσι ακριβώς θέλουν να εδραιώσουν και οι Διόσκουροι τη δική τους παρουσία στη Γ΄ Εθνική. Κάτι που θα μπορέσουν να το πετύχουν με ενδεχόμενη νίκη τους στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι με το Άργος Ορεστικό εφόσον έχουν κερδίσει και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με επτά πόντους. Χαρακτηριστικά από πλευράς της ομάδας της Κοζάνης πιστεύουν πως αν κερδίσουν το ντέρμπι θα αποκτήσουν τον πρώτο λόγο για τη παραμονή τους έχοντας μια μικρή απόσταση ασφαλείας από τον… κίνδυνο και ταυτόχρονα θα τους φύγει και το άγχος που τους έχει κοστίσει αρκετά…

Βέβαια η αποστολή των Διόσκουρων μόνο εύκολη δεν αναμένεται να είναι αφού ο αντίπαλος παρουσιάζεται ανανεωμένος και σε έμψυχο υλικό και σε ψυχολογία, με την αλλαγή του προπονητή. Όπως δηλώνουν οι άνθρωποι της ομάδας της Κοζάνης, αν δεν υπήρχε η αλλαγή αυτή θα ήταν αρκετά αισιόδοξοι σχετικά με τις πιθανότητες μιας δεύτερης μεταξύ τους νίκη. Όμως όπως τονίζουν μια τέτοια κίνηση πάντα αλλάζει το…τοπίο σε μια ομάδα και πάντα θετικά και έτσι είναι αρκετά επιφυλακτικοί αναφορικά με το ντέρμπι της Κυριακής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους Ζήση Μπαρτζώκα.

Όλα αυτά βέβαια αν σταματήσει επιτέλους να χιονίζει… μέχρι τη Κυριακή γιατί αν και υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα στις μετακινήσεις είναι ανοιχτοί ακόμη οι δρόμοι.