Ξανά μαζί τα αδέλφια Πανουσόπουλου

Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που ο Θοδωρής και ο Κωνσταντίνος Πανουσόπουλος αγωνίζονταν μαζί! Πλέον, τα δύο αδέλφια θα βρίσκονται και πάλι μαζί, αφού ο Κωνσταντίνος Πανουσόπουλος επέστρεψε στην Ενωση, ενώ ο Θοδωρής ανανέωσε με την ομάδα του Ιλίου. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Πανουσόπουλο, καθώς και την επιστροφή στο «σπίτι» του και πάλι του Κωνσταντίνου Πανουσόπουλου.

Τα δύο αδέρφια προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου μας και αποτελούν δύο αθλητές που καλύπτουν θέσεις κλειδιά στην ομάδα μας. Φυσικά η προσθήκη των δύο αθλητών μας θα ενισχύσει σημαντικά την άμυνα μας και θα δώσει αρκετές λύσεις στον προπονητή μας Τάκη Πανούλια, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Καλωσορίζουμε λοιπόν και πάλι πίσω στην αγκαλιά της οικογένειας μας τον Κωνσταντίνο Πανουσόπουλο και ευχόμαστε τόσο στον Θοδωρή όσο και τον Κωνσταντίνο υγεία πάνω από όλα και να επιτύχουμε μαζί κάθε στόχο που θα θέσουμε και φέτος».