Ξανά στις προπονήσεις το Ηράκλειο

Το θέμα στο Ηράκλειο πήρε αρκετή έκταση ώστε να “κλείσει” μέσα σε δύο μέρες. Ετσι, μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης των παικτών να περιορίσουν κατά… 50% τις εβδομαδιαίες προπονήσεις, η διοίκηση δραστηριοποιήθηκε και τους έπεισε να “αποδεκτούν την πρόταση” της, επιστρέφοντας στις προπονήσεις. Αρχής γενομένης φυσικά από τη σημερινή, πρώτη μετά τη νίκη επί του Αιγάλεω…

Η ανακοίνωση του Ηρακλείου:

«ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ

H επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου μας , ανακοινώνει ότι, μετά την συνάντηση πού είχε με τους αθλητές της ανδρικής ομάδας, στα γραφεία του ομίλου, οι αθλητές επιστρέφουν στις κανονικές τους προπονητικές υποχρεώσεις.

Θέλομε να συγχαρούμε τους αθλητές της ομάδας μας,για την απόφαση τους, να αποδεχτούν την πρόταση της επιτροπής, για επιστροφή στις κανονικές προπονήσεις, κάνοντας μας και πάλι περήφανους, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αγάπη τους για την ομάδα.

Όλοι μαζί ενωμένοι – σαν μια γροθιά – Διοίκηση, Επιτροπή ,Αθλητές -Προπονητικό team, θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να πάμε την ομάδα εκεί που ανήκει.

Με εκτίμηση

Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης Ανδρικής Oμάδας».