Ξανά στον Ερμή ο Παρίτσης

Επιστροφή στο Λαγκαδά για τον Μπάμπη Παρίτση  καθώς ο 27χρονος φόργουορντ συμφώνησε με τον Ερμή και έτσι θα συνεργαστεί  θα βρεθεί υπο τις οδηγίες του Αντώνη Μπαξεβάνη για ακόμα μία φορά.

Αναλυτικα:

«Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την απόκτηση – επιστροφή του Μπάμπη Παρίτση (27 ετών, forward, 1.98)! Ο Μπάμπης Παρίτσης επιστρέφει στον Ερμή ύστερα από 2 χρόνια απουσίας (2009 στον Αία Ευόσμου, 2010 στο Στρατώνι). Ο Παρίτσης αποτέλεσε βασικό στέλεχος στον Ερμή τη χρονιά της ανόδου στην Α2 πάλι με προπονητή τον Αντώνη Μπαξεβάνη ενώ αγωνίστηκε με τον Ερμή και την 1η χρονιά στην Α2 (με 20′ συμμετοχής και 5,5 πόντους ανά αγώνα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρότι είχε κλείσει το ρόστερ έγινε μια μικρή υπέρβαση (ύστερα και από έντονη επιθυμία του αθλητή) από τον πρόεδρο του Ερμή κο Δημήτρη Χρηστίδη ειδικά για τον Παρίτση του οποίου η προσφορά στον Ερμή ήταν πολύ μεγάλη στο παρελθόν. Ο Παρίτσης θα ενσωματωθεί στην ομάδα από αύριο ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ο αθλητής υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στο Πολύκαστρο κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι απόλυτα συνεπής στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ο Μπάμπης Παρίτσης δήλωσε για την επιστροφή του: “Είμαι ειλικρινά ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην ομάδα με την οποία έζησα τις κορυφαίες αθλητικές στιγμές μου! Ευχαριστώ τον πρόεδρο για το ενδιαφέρον του και την κατανόηση του στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον στρατό. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ και πάλι με τον Αντώνη Μπαξεβάνη. Άλλωστε αυτός είναι που με καθιέρωσε μπασκετικά και του οφείλω πολλά! Είναι τιμή για τον καθένα να αγωνίζεται σε ένα τόσο μεγάλο από κάθε άποψη σύλλογο! Κινδύνεψα να μείνω χωρίς ομάδα και ευτυχώς που την τελευταία στιγμή στάθηκε δίπλα μου για άλλη μια φορά ο Ερμής! Εύχομαι να πετύχουμε όλους τους στόχους μας και να κάνουμε περήφανο τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο του Λαγκαδά”

Ο Αντώνης Μπαξεβάνης, εμφανώς ικανοποιημένος με την επιστροφή ενός δικού του παιδιού, τόνισε: Χαίρομαι που θα έχω ένα τόσο σπουδαίο αθλητή στην ομάδα. Ο Μπάμπης προσέφερε πολλά στο σύλλογο και μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα. Ευχαριστώ τη διοίκηση που έκανε αυτή την πολύ σημαντική επιπλέον προσθήκη. Είμαστε πλήρεις σε κάθε θέση. Έχουμε 9 άνδρες και 5 εφήβους. Είναι πολύ καλή αναλογία. Προσπαθούμε να επιταχύνουμε τους ρυθμούς προετοιμασίας για να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι σε 15 ημέρες!”».