Ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων με τον Στέφανο Πέρκο πλέον στο «τιμόνι» του. Οι «μπλε» στην πρώτη προπόνηση τους δεν θέλησαν να πουν πολλά λόγια προτιμώντας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Ο προπονητής του Γυμναστικού κ. Στέφανος Πέρκος δήλωσε αναλυτικά:
“Εύχομαι καλή προετοιμασία σε όλα τα παιδιά της ομάδος (και σε αυτούς που θα ενσωματωθούν προσεχώς), εύχομαι επίσης καλή προετοιμασία στους άμεσους συνεργάτες μου κ. Σωτήρη Ρίζο (βοηθός προπονητή) και κ. Άρη Οικονόμου (γυμναστή της ομάδος). Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση γιατί σε μια τόσο Ιστορική στιγμή όπως είναι η άνοδος στην ομάδα στην Β Εθνική εμπιστεύτηκε το πρόσωπο μου”. Ενώ και ο αρχηγός του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Γιώργος Αναγνωστόπουλος δήλωσε τα εξής: “Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, ο Γυμναστικός βρίσκεται στην Β Εθνική κάτι το οποίο πριν δύο χρόνια δεν μπορούσαμε ούτε να το φανταστούμε και ήμαστε όλοι περήφανοι για αυτό. Η ομάδα έχει ανάγκη την στήριξη όλων”.

Οι «μπλε» ανακοίνωσαν ήδη τρεις πρώτες μεταγραφές καθώς απέκτησαν τους Χαιρετίδη Λάζαρο ο οποίος είναι 24 ετών αγωνίζεται ως πλέι μέικερ και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Γ.Σ. Λάρισας. Επίσης απέκτησαν τον Συνετό Άρη ο οποίος είναι 20 ετών και αγωνίζεται στην θέση «2» ο οποίος επίσης αγωνιζόταν στον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, ενώ την προηγούμενη σεζόν φορούσε την φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας στην Α1 κατηγορία. Τέλος ο Καραδήμας Χρήστος θα φοράει την φανέλα του Γυμναστικού την νέα σεζόν.
Ο Καραδήμας είναι 22 ετών αγωνίζεται ως πλέι μέικερ και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αρετσό Θεσσαλονίκης ενώ ανήκε στον Σπάρτακο Λάρισας. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Γυμναστικού.

Πηγή: ifarsala.gr