Ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας του ΑΣΚ!

Στη διάθεση των φίλων του ΑΣ Καρδίτσας τίθενται οι κάρτες διαρκείας του συλλόγου ενόψει της νέας περιόδου. Οι κάρτες διαρκείας είναι δύο κατηγοριών, η VIP και η BLUE με τις τιμές να ορίζονται στα 250€ για την πρώτη και τα 100€ για την δεύτερη κατηγορία.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«O Α.Σ.Καρδίτσας με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Με τήρηση όλων των κανόνων προστασίας, αλλά και με μεγάλο ενθουσιασμό για τη νέα χρονιά η οποία αναμένεται συναρπαστική, το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, το πιο όμορφο και σύγχρονο γήπεδο της κατηγορίας, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους φιλάθλους.

Μετά από ενάμιση χρόνο, αναμένουμε με ανυπομονησία, την επιστροφή στα γήπεδα. Η νέα ομάδα που χτίζεται, υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις και ήρθε η στιγμή να βρεθούμε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για να στηρίξουμε τον Α.Σ.Κ. και να διεκδικήσουμε νέους και υψηλούς στόχους.

Οι κάρτες διαρκείας, είναι δυο κατηγοριών, η VIP και η BLUE και ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες των φιλάθλων.

Κάρτα VIP

Η κάρτα VIP, αφορά στην ελεύθερη είσοδο σε όλους τους επίσημους και φιλικούς αγώνες σε αριθμημένη θέση στο χώρο των διακεκριμένων θεατών, με μοναδικά προνόμια όπως η εξασφαλισμένη θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του γηπέδου και η παροχή πρόσθετων υπηρεσιών κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το κόστος της κάρτας VIP είναι 250 €.

Κάρτα BLUE

Η κάρτα BLUE, αφορά στην ελεύθερη είσοδο σε όλους τους επίσημους και φιλικούς αγώνες της ομάδας μας για την περίοδο 2021-22. Για όλους τους κατόχους των καρτών διαρκείας, προβλέπονται ειδικά προνόμια. Το κόστος της κάρτας BLUE είναι 100 €. Επίσης, θα ισχύσουν ειδικές τιμές για οικογενειακά πακέτα.

Η διάθεση των καρτών

Η διάθεση ΟΛΩΝ των καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021. Λόγω περιορισμένου αριθμού, από ΣΗΜΕΡΑ 31 Αυγούστου και μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, οι περυσινοί κάτοχοι των καρτών VIP, μπορούν να ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ την κάρτα τους διατηρώντας την περυσινή τους θέση ή προκρατώντας μια διαθέσιμη.

Η διάθεση των καρτών θα γίνεται από τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Καρδίτσας και στα γραφεία του συλλόγου μας (Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο) καθημερινά 7-9 το απόγευμα και Σάββατο 10-1 το πρωί. Επίσης, για πρόσθετες πληροφορίες ή κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 24410 75507 τις παραπάνω ώρες και ημέρες, αλλά και ηλεκτρονικά στο email: askarditsas@gmail.com».