«Ξεπέρασαν κάθε όριο μη αντικειμενικότητας»

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη μετάδοση της αναμέτρησης με τον Ηρακλή εξέφρασε με ανακοίνωσή του, ο Φάρος Κερατσινίου αναφέροντας ότι η περιγραφή αλλά και ο σχολιασμός ξεπέρασαν κάθε όριο μη αντικειμενικότητας, χαρακτηρίζοντάς μάλιστα,  «εμετική».

H ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου θα ήθελε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη σημερινή μετάδοση και το σχολιασμό στον εκτός έδρας αγώνα μας με τον Ηρακλή μέσω του ιντερνετικού καναλιού eurohoops.net. Η περιγραφή από τον κ. Νίκο Φετοκάκη και ο σχολιασμός του παιχνιδιού από τον κ. Γιάννη Λίβανο ξεπέρασαν κάθε όριο μη αντικειμενικότητας στο πρόσωπο του Φάρου Κερατσινίου φτάνοντας στο σημείο μίας εμετικής μετάδοσης κατά της ομάδας μας. Δεν έλειψαν μάλιστα και στιγμές όπου οι ανωτέρω κύριοι δε δίστασαν ακόμη και να εκδηλώσουν το θαυμασμό τους προς στους αντιπάλους μας.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές από τους εκπροσώπους του Τύπου διαστρεβλώνουν το αποτέλεσμα και την έννοια της μετάδοσης ενός αγώνα καθώς δημιουργούν εχθρικό κλίμα προς μία ομάδα, όπως είναι η δική μας, η οποία ουδέποτε προέβαλε και υποστήριξε βίαιες συμπεριφορές και πράξεις. Έτσι λοιπόν, με την αντιμετώπισή τους αυτή προάγουν τη βία και δημιουργούν εχθρικό κλίμα, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, κάνοντας μια μερίδα του κόσμου να επιζητά εκδίκηση χωρίς να υπάρχει λόγος.

Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που ο Φάρος Κερατσινίου βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αναγκαστεί να βγάλει ανακοίνωση για την κακή μετάδοση ενός παιχνιδιού μας, προσπαθώντας να προασπιστεί με τον τρόπο αυτό τα δικαιώματά του για ίση αντιμετώπιση κατά τη διάρκεια της προσπάθειας που κάνει ώστε να παρουσιάσει ένα υγιές σύνολο απαλλαγμένο από βία και αισχρότητες στα ελληνικά γήπεδα».