Βαριά ήττα γνώρισε η Πεντέλη στη Λαμία από τον  Έσπερο με τον σύλλογο να κάνει λόγο για οδυνηρή ήττα, αλλά και λάθη και επιπολαιότητα των παικτών της ομάδας τους.

Αναλυτικά:

«Οδυνηρή ήττα της ομάδας μας στη Λαμία με ταπεινωτική διαφορά 20 πόντων που διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Δυστυχώς οι παίκτες μας με την επιπολαιότητα τους έχασαν μια διαφορά δέκα πόντων που διαμόρφωσαν στο δεύτερο δεκάλεπτο και αντί να αυξήσουν τη διάφορα στους 17 πόντους με αλλεπάλληλα λάθη πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου ισόπαλοι 37-37 προσφέροντας στους αντιπάλους ψυχολογία.

Έτσι στο τρίτο δεκάλεπτο οι αντίπαλοι με την ψυχολογία με το μέρος τους έκαναν ένα επί μέρους 12-2 και ξέφυγαν γρήγορα με 10 πόντους. Οι παίκτες μας κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και παρά τις δυο χαμένες βολές σε νεκρό χρόνο τελείωσαν το δεκάλεπτο 2 μόλις πόντους πίσω. Ενώ λοιπόν θα περίμενε κανείς να κτυπήσουν το παιχνίδι έπαθαν μια γενική συσκότιση, έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο και προσέφεραν στον αντίπαλο μια θριαμβευτική νίκη».