Οικογενειακή προπόνηση και φιλικό

Τους μικρούς αθλητές και τους γονείς αυτών υποδέχεται την Πέμπτη (21/12) ο Οίακας Ναυπλίου με σκοπό να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ανδρικής ομάδας, ενώ αμέσως μετά οι παίκτες του Παύλου Νώντα θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με τον ΚΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Η αντρική ομάδα του ΟΙΑΞ Ναυπλίου, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου από τις 16:30 έως τις 17:30, υποδέχεται στο ΔΑΚ Ναυπλίου τους γονείς και τους αθλητές/τριες των ακαδημιών και αφιερώνει την παρουσία της στα παιδιά. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες, να ντριπλάρουν, να πασάρουν και να σουτάρουν παρέα (η πρόσκληση γνωριμίας απευθύνεται και στους γονείς, γι’αυτό παρακαλούνται όσοι μπουν στο γήπεδο να φορούν παπούτσια με μαλακή σόλα).
 Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθεται το ημερολόγιο του συλλόγου στην τιμή των €10, στο οποίο οι παίκτες θα είναι έτοιμοι να υπογράψουν τις αφιερώσεις στους στα παιδιά
 Στο τέλος της εκδήλωσης η αντρική ομάδα θα χαρίσει στα παιδιά το μπλουζάκι προπόνησης της φετινής χρονιάς
 Θα φωτογραφηθούν στο σύνολο αντρική ομάδα και ακαδημίες

Σας περιμένουμε να κάνουμε μία οικογενειακή χριστουγεννιάτικη προπόνηση. Μία προπόνηση για γονείς και παιδιά, παρέα με την ανδρική ομάδα του ΟΙΑΚΑ».