Οικονόμου: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την άμυνα»

oikonomou-iwnikosΗ αναμέτρηση με τον Προμηθέα Χαλανδρίου την ερχόμενη Κυριακή (6/12,17:00 ) βρίσκεται στο μυαλό όλων στον Ιωνικό Νικαίας μς τους παίκτες του Νίκου Οικονόμου θέλουν να ξεπεράσουν και το εμπόδιο της ομάδας του Χαλανδρίου.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, καθώς αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τον Λυκογιάννη και τον Τασόπουλο, γεγονός που δίνει μεγάλη αξία στο θετικό αποτέλεσμα με τον Κρόνο, έτσι όπως ήρθε με την απουσία των δυο βασικών παικτών. Ενώ έχουμε και την απουσία του Γεωργοπαπαδάκου. Ίσως να είμαστε η μοναδική ομάδα στην κατηγορία με τόσο σημαντική απώλεια».

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Προμηθέα Χαλανδρίου, υποστήριξε: «Είμαι μια επικίνδυνη ομάδα που στηρίζεται πολύ στο τρίποντο. Πηγαίνει σε μεγάλα σκορ και γι’ αυτό πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την άμυνα. Πρέπει να πιέσουμε πολύ για να μην τους επιτρέψουμε τα ελεύθερα σουτ».

Η στήριξη του κόσμου της Νίκαιας είναι κάτι που δεν λησμόνησε ο Νίκος Οικονόμου:  «Παίζουμε στο γήπεδο μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι ο κόσμος έχει στηρίξει αυτή την καινούργια προσπάθεια της διοίκησης. Είμαστε καινούργια ομάδα, καθώς έχουν φύγει οι περισσότεροι από τους παίκτες που αγωνίζονταν πέρσι. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε χρόνο. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, όλα θέλουν προσοχή».