Οικονόμου: «Πάμε να απολαύσουμε όλη τη διαδικασία»

Μετά το πέρας της κανονικής διάρκειας της Elite League, ο Ερμής Σχηματαρίου τερμάτισε στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία και οδηγεί στα play offs. Μία κατάληξη που μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί, να αναλογιστεί κανείς ότι ο σύλλογος είναι νεοφώτιστος. Ο Νίκος Οικονόμου, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε αυτήν την επιτυχία και όχι μόνο…
«Το να περάσει η ομάδα πρώτη χρονιά στην Elite League στα playoffs, είναι κάτι τρομερό. Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα, συγχαρητήρια στους παίκτες. Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει αυτή την ομάδα. Για εμάς είναι ένα τρομερό επίτευγμα αυτό που έχει συμβεί. Ο Ερμής ανέβηκε ακόμη ένα σκαλοπάτι πολύ σημαντικό για το μπάσκετ της περιοχής μας. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανήκω σε αυτή την ομάδα τα τελευταία χρόνια κι έχουμε καταφέρει τόσα μα τόσα πολλά.

Όπως λέει και ο πρόεδρος ο κ. Φλώτσιος, τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι. Μπορεί να είμαστε 2-0, αλλά πάμε να απολαύσουμε όλη τη διαδικασία. Τα playoffs είναι playoffs, είναι πολύ τιμητικό για την ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου να είμαστε σε αυτά.

Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα μία πόλη να έχει αγκαλιάσει τόσο πολύ και εμένα και τα παιδιά και όλη αυτή την προσπάθεια που έχουμε κάνει. Είμαστε μαζί από τις μικρές κατηγορίες και το έχουν ζήσει μαζί μας. Προσφέραμε τρομερές συγκινήσεις, αλλά και στεναχώριες. Όμως αν κάνεις ταμείο και συλλογιστείς από που έχει ξεκινήσει αυτή η ομάδα και το τί έχουμε καταφέρει, μόνο περήφανοι μπορεί να είναι για την ομάδα τους και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη όλη τη χρονιά που ήταν δίπλα μας. Θα ήθελα να πω και συγχαρητήρια στον Έσπερο Λαμίας που θα βρεθεί του χρόνου στα σαλόνια της Elite League. Είχα δώσει μία ευχή πριν ένα μήνα για να βρεθεί και αυτή η ομάδα να ζήσει μαζί μας αυτό το όμορφο ταξίδι. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ακόμη μία ομάδα από την ευρύτερη περιοχή και συνεχίζουμε!»