Οι δηλώσεις Ράλλη, Λιανού και Πετράκη μετά τη νίκη του ΟΦΗ

Μία σημαντική πέτυχε ο ΟΦΗ απέναντι στον Μανδραικό σημειώνοντας το τρίτο θετικό αποτέλεσμα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Ο Βασίλης Ράλλης μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε για το παιχνίδι: “Ημασταν λίγο εκτός ρυθμού ειδικά στο επιθετικό μας κομμάτι που δεν μας ήμασταν καλοί και δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Μετά τις γιορτές τα παιχνίδια είναι πάντα λίγο δύσκολα για όλες τις ομάδες παρόλο που κάναμε αρκετά καλή προετοιμασία μέσα στις γιορτές.

Η Μάνδρα είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα άσχετα τη βαθμολογική της θέση. Βάλαμε το καλάθι με τον Μπουμπάρη και πήγαμε το ματς στην παράταση όπου πήραμε την ψυχολογία και κερδίσαμε το ματς.
Σίγουρα επηρεάζει να παίζεις με κόσμο και διαφορετικά να παίζεις χωρίς κόσμο. Δεν θεωρώ όμως ότι είναι δικαιολογία αυτό για τα καλά και τα κακά διαστήματα που είχαμε στο ματς. Προχωράμε παρακάτω και έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια για να κλείσει ο πρώτος γύρος. Αν καταφέρουμε και κλείσουμε τον πρώτο γύρο με ακόμη δύο νίκες θα έχουμε κάνει ένα θετικό πρόσημο στον πρώτο γύρο.”

Aπο πλευράς των παικτών του ΟΦΗ, ο Γιάννης Λιανός τόνισε: “Ημασταν λίγο τυχεροί και ισοφαρίσαμε με ένα καλάθι του Λεωνίδα. Θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη γιατί μετά τα πρώτα δέκα, δώδεκα λεπτά ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δεν είχαμε ρυθμό και αυτό φάνηκε αλλά στην παράταση λειτουργήσαμε όπως έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Και η αλλαγή της ώρας και των κεκλεισμένων των θυρών έπαιξαν το ρόλο τους. Εμείς και ας μην κάναμε καμία καλή εμφάνιση πήραμε τη νίκη. Πιστεύω ότι γενικά έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας και έπρεπε να είμαστε πιο ψηλά οπότε αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση για να ξεκινήσουμε το 2020 πιο δυνατά.”

Ενώ με την σειρά του ο Αλέξανδρος Πετράκης ανέφερε: “Ήταν δύσκολο το παιχνίδι γιατί η Μάνδρα είναι μια ομάδα που δεν έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Ήταν πολλά παράξενα σήμερα γιατί παίξαμε νωρίς και χωρίς κόσμο. Δεν ήμασταν καλοί αλλά καταφέραμε και πήγαμε στην παράταση με το καλάθι του Λεωνίδα και στην παράταση είχαμε το πάνω χέρι. Όταν ισοφαρίζεις με αυτό τον τρόπο και παίζεις μέσα στην έδρα σου ακόμη και χωρίς κόσμο πρέπει να πάρεις τη νίκη. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη γιατί είναι καθοριστική για την συνέχεια και μας δίνει αέρα για το επόμενο ματς που ακολουθεί με τον πρωτοπόρο.”