Οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών Β΄

Τα πρώτα τεστ στην Αυστραλία θα κάνει η Εθνική Ανδρών Β’. Ο Κώστας Μίσσας κάλεσε τους παρακάτω παίκτες για την προετοιμασία:

Μιχάλης Γιαννακίδης, Νίκος Παππάς, Ευθύμης Τσακαλέρης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κατσίβελης (Ολυμπιακός), Χάρης Γιαννόπουλος, Νώντας Παπαντωνίου (Περιστέρι), Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Μπόγρης, Δημήτρης Βεργίνης (Άρης), Λεωνίδας Κασελάκης (Ηλυσιακός), Ζήσης Σαρικόπουλος, Βασίλης Καββαδάς, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (Πανιώνιος), Γάιος Σκορδίλης (Ίκαρος Καλλιθέας).

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου. Στις 18 και 19 Ιουνίου θα αντιμετωπίσουν σε φιλικά ματς την Εθνική Ιταλίας Β’ και η αποστολή θα αναχωρήσει στις 20 Ιουνίου για την Αυστραλία, όπου θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με την ολυμπιακή ομάδα Ανδρών της χώρας (24, 25 και 27 Ιουνίου).

Η Εθνική Ανδρών Β’, που θα αναχωρήσει από την Αυστραλία για την Ελλάδα στις 30 Ιουνίου, είναι επίσημη προσκεκλημένη της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης της Αυστραλίας, η οποία έχει αναλάβει τα έξοδα μεταφοράς (αεροπορικά εισιτήρια), διαμονής και διατροφής της ελληνικής αποστολής.