Οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού για το «νέκταρ των Θεών»

Ο διαγωνισμός των ιστότοπων (nez.gr, infobasket.gr και topmodels.gr) της Ι. ΡΟΥΣΣΟΣ ΕΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ μαζί με το κατάστημα ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων «Ευοί Βάκχε» ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού είναι ο κ. Γιώργος Ταραμπούκας από τον Τύρναβο, η κυρία Ελευθερία Νάνου από το Καστράκι Καλαμπάκας, ο κ. Ιωάννης Καλλός από τη Θεσσαλονίκη και η κυρία Μαίρη Ανδρεάκη από το Πέραμα του Πειραιά. Οι εκπρόσωποι των ιστότοπων θα επικοινωνήσουν εντός των αμέσως επόμενων ωρών με τους νικητές και στη συνέχεια θα τους αποσταλούν τα δώρα. Ο κάθε νικητής θα λάβει πανέμορφη, ξύλινη κασετίνα με δύο ηδύποτα με την ομώνυμη ονομασία «Ευοί Βάκχε», τα οποία «έρχονται» με τη συνταγή για το «νέκταρ των θεών» από την κλασσική περίοδο της Αρχαίας Ελλάδας, για να δώσουν στο «σήμερα» μια καταπληκτική και σπάνια, γλυκιά γεύση.
Για το σύγχρονο ηδύποτο «Ευοί Βάκχε» χρησιμοποιείται παλαιωμένο, κόκκινο κρασί από την περιοχή της Νεμέας, καθώς και μέλι και ρόδο από την ελληνική γη.
Το ηδύποτο έχει «χαρακτηριστικά» κρασιού. Εχει ξεχωριστή, μοναδική γλυκιά γεύση και τις ευεργετικές για τον ανθρώπινο οργανισμό τανίνες με ένα διακριτικό άρωμα κερασιού και μελιού.
Το ηδύποτο «Ευοί Βάκχε» κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από το κατάστημα με την ομώνυμη ονομασία («Ευοί Βάκχε») το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίας Βαρβάρας 89, στην πλατεία Καλογήρων, στην Δάφνη (Αθήνα) καθώς και από καταστήματα με υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα.