«Οι τελευταίες δηλώσεις του Νίκου Παππά ήταν άστοχες»

Για τα όσα δήλωσε ο  Νίκος Παππάς αναφορικά με την Εθνική Ελλάδας και τον Θανάση Σκουρτόπουλο εξέδωσε ανακοίνωση ο ΠΣΑΚ, ο οποίος χαρακτήρισε άστοχες τις δηλώσεις του 28χρονου γκαρντ του Παναθηναϊκού.

“Δεν κρύβω ότι παλιά μου άρεσε… Αλλά ποιος Σκουρτόπουλος, ποιος ασχολείται; Στην Εθνική πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι παίκτες και να είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής και τώρα δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο. Αν υπάρξει μια Εθνική που θα παίζουν οι καλύτεροι και με επιλέξουν επειδή θεωρούν πως είμαι μέσα σ΄ αυτούς θα πάω”, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, με αφορμή τα όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα, σχετικά με τις επιλογές, τις απουσίες και τον προπονητή στην Εθνική, προτείνει να χαμηλώσουν οι τόνοι και να αφήσουν την ομάδα να δουλέψει ενόψει της συνέχειας. Η εθνικη ΟΛΩΝ των Ελλήνων και πρέπει να τη σεβόμαστε, όπως άλλωστε τις υπόλοιπες εθνικές, τους αθλητές, τους ανθρώπους…

Οι επιλογές, είτε στη διοίκηση, είτε στην τεχνική ηγεσία, είτε στους παίκτες, δεν γίνονται απο ένα πρόσωπο και όποιος εκλέγεται ή επιλέγεται, δίνει ότι καλύτερο έχει διότι τιμάει πρώτα απ’ ολα το εθνόσημο, που ονειρεύεται να φορέσει κάθε καλαθοσφαιριστής, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα.

Θεωρούμε πως οι τελευταίες δηλώσεις του μέλους μας Νίκου Παππά ήταν άστοχες, παρότι ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Πρέπει να σεβόμαστε τόσο τον προπονητή, όσο και τους παίκτες. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι παίκτες που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα δώσουν τα πάντα για να πετύχει η “γαλανόλευκη” το στόχο της”.
.
Διαβάστε ακόμη…