Ο… χορός των ανακοινώσεων ξεκίνησε για τους Μαχητές Δόξας Πεύκων και σιγά-σιγά το ρόστερ της νέας περιόδου θα ολοκληρωθεί. Οι δύο πρώτοι παίκτες που θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα την επόμενο σεζόν είναι οι Γερομιχαλός και Στόλης, ενώ από τις υποδομές προωθείται κι ο νεαρός Βαρδής.

machites_ananeoseis

Πέρα από τους τρεις προαναφερθέντες οι Μαχητές στοχεύουν σε μία πεντάδα παικτών για να “γεμίσουν” το ρόστερ, έχοντας μάλιστα στο στόχαστρό τους κι ένα δυνατό όνομα…

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει

“Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, η διοίκηση έκανε τις πρώτες της κινήσεις ως προς την διατήρηση του περσινού ρόστερ.

Παίκτες μας και για τη σεζόν 2016-17 θα είναι οι Δημήτρης Γερομιχαλός και Δημήτρης Στόλης. Και για τους 2 θα είναι η τρίτη σεζόν στην ομάδα με τον Γερομιχαλό να έχει πια καπαρώσει τη θέση του point guard και τον Στόλη να έχει ανανεωμένο ρόλο στη front line μας.

Παράλληλα από τις υποδομές μας θα ανέβει στο τμήμα του αντρικού ο Σπύρος Βαρδής. Ο Σπύρος ειναι SG με ύψος 1,90 και γεννημένος το 1998. Τη χρονιά της ανόδου από τη Β’ Εθνική στην Α2 είχε συμμετοχές με την αντρική ομάδα αλλά πέρσι λόγω σχολικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας. Φέτος θα του δοθεί η ευκαιρία από τον coach Χατζηκυριακίδη καθώς πρόκειται για ένα πολύ αθλητικό και δυναμικό guard.

Οι άλλοι στόχοι της ομάδος αφορούν 1 point guard, 1 combo guard, 1 shooting guard, 1 small forward με μακρινό σουτ και ένα δυναμικό SF/PF. Μέσα σε αυτούς τους στόχους υπάρχει και το όνομα ενός παίκτη με πολύ “ειδικό” βάρος για την ομάδα μας που όλοι ελπίζουμε να έχει θετική έκβαση. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες”…