Ολα έτοιμα για τη μάχη των Ελλήνων Βετεράνων με τη Μπαρτσελόνα!

Το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα ο αγώνας μεταξύ των Ελλήνων βετεράνων και των αντίστοιχων της Μπαρτσελόνα και χθες έγινε και η συνέντευξη Τύπου για τις απαραίτητες συστάσεις…

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων και θα διοργανωθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Τρικκαίων και τον αθλητικό σύλλογο μπάσκετ Πράσινη Γωνιά. Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα άρχισε σήμερα και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο 106 της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στον πρώτο όροφο, ή στο τηλέφωνο 24310-46106 με την κ. Νατάσσα Καλύβα και τον κ. Βαγγέλη Μπρουζούκη.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:

Κώστας Αγοραστός (περιφερειάρχης Θεσσαλίας):

«Είναι μια διοργάνωση με ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία για τα Τρίκαλα και όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μια διοργάνωση που την χαρακτηρίζουμε ως ασίστ ανθρωπιάς γιατί τα έσοδα της διοργάνωσης αυτής θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών της Ελλάδας και της Μπαρτσελόνα.

Είναι ιδιαίτερη τιμή που τους φιλοξενούμε εδώ στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα. Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδο για όλους, εμείς όμως προσπαθούμε να βγάλουμε μια εικόνα αισιοδοξίας προς τα έξω ότι η Ελλάδα μπορεί, ότι τα Τρίκαλα μπορούν και διοργανώνουν τέτοιες αθλητικές συναντήσεις με ιδιαίτερη αξία όπου οι Θεσσαλοί και οι τρικαλινοί μπορούν να δουν άσσους καλαθοσφαιριστές οι οποίοι δόξασαν τα ελληνικά χρώματα, αθλητές που διακρίθηκαν στα παρκέ της Ευρώπης και όλου του κόσμου, να δουν είδωλα που ποτέ δεν συνάντησαν και να περάσουνε ένα μήνυμα ότι η προσφορά δεν σταματάει ποτέ.

Καλώ τον κάθε ένα που συνεισφέρει με την παρουσία του το Σάββατο 26 Νοεμβρίου εδώ στα Τρίκαλα, να κάνει ένα βήμα αλληλεγγύης, ένα βήμα αγάπης, ένα βήμα προσφοράς. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμαχεί με οποιονδήποτε μπορεί να έχει μια καλή ιδέα που θα είναι στο πνεύμα, στο νόημα, και στο μήνυμα της εποχής ότι όλοι μαζί μπορούμε, αναλαμβάνοντας ο καθένας την ευθύνη του. Το μήνυμα είναι ο ένας για τον άλλον, αυτό το μήνυμα περνάει η «ασίστ ανθρωπιάς. Το μήνυμα του εμείς και όχι του εγώ».

Ευθύμης Ρεντζιάς (Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης):

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί από την πρώτη στιγμή που το σκέφτηκα και κάλεσα τους Συλλόγους μπάσκετ ανταποκρίθηκαν άμεσα. Η διοργάνωση αυτή είναι στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της Περιφέρειας όπου δώσαμε έμφαση από την πρώτη στιγμή και θέλουμε να στηρίξουμε τέτοιες διοργανώσεις γιατί πέρα από την προαγωγή των αθλημάτων προσφέρουμε και κοινωνικό έργο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Τρικκαίων, την ομάδα της πράσινης γωνιάς, αλλά και τους τοπικούς επιχειρηματίες, τα ξενοδοχεία, τους ανθρώπους που ασχολούνται με την εστίαση και να καλέσω όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια».

Βάσω Κάκλα (Αντιδήμαρχος Τρικκαίων):

«Είναι μεγάλη χαρά για την πόλη και τον Δήμο Τρικκαίων να φιλοξενεί αυτή την πολύ ωραία εκδήλωση. Συγχαίρουμε την Περιφέρεια για την πρωτοβουλία της, εμείς ως Δήμος πάντοτε βοηθούμε όπου μπορούμε, με τα μέσα που έχουμε και χαιρόμαστε πραγματικά να φιλοξενούμε ανάλογες διοργανώσεις. Καλωσορίζουμε όλους τους αθλητές στην πόλη μας και πραγματικά χαιρόμαστε γιατί αυτή η εκδήλωση γίνεται για λόγους φιλανθρωπικούς και να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας».

Θανάσης Τζιατζιάς (Πρόεδρος Πράσινης Γωνιάς):

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για το σωματείο μας που συμμετέχουμε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή και θέλω να ευχαριστήσω την περιφέρεια Θεσσαλίας, από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να συνεισφέρουμε σε αυτή τη γιορτή».

Μπάνε Πρέλεβιτς (Εκπρόσωπος Συλλόγου Ελλήνων Βετεράνων):

«Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι σήμερα εδώ, όπως και με μεγάλη χαρά πηγαίνω όπου μας καλεί ο Σύλλογός μας για να συμμετέχουμε σε διοργανώσεις με φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκε ο Σύλλογός μας και ένας από τους λόγους που και εμείς τον στηρίζουμε. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την πρωτοβουλία της και τον Ευθύμη Ρεντζιά και θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο και θα δούνε ένα αρκετά καλό θέαμα».

Γιώργος Καπέλος (Περιφερειακός Σύμβουλος αντιπολίτευσης):

«Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους διοργάνωσαν αυτή την εκδήλωση η οποία θα έχει μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή τόσων μεγάλων αθλητών, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους έλληνες και ισπανούς βετεράνους καλαθοσφαιριστές και να καλέσω όλο τον κόσμο να παραστούν σε αυτή την εκδήλωση».

Πηγή: neoikairoi.com