Ολοκλήρωσε τα φιλικά του ο Φίλιππος

Μια ακόμα εβδομάδα προπονήσεων και φιλικών αγώνων ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου για τον Φίλιππο Βέροιας, δυστυχώς όχι χωρίς απρόοπτα. Το Σάββατο, η ομάδα αγωνίστηκε σε εκτός έδρας φιλικό στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη με την ομώνυμη ομάδα της Γ´ Εθνικής με απόντες για διάφουρους λόγους τους Μόρα, Τόκα Αλέκο, Τόκα Παύλο και Κανελλίδη.

Το ευχάριστο είναι ότι αγωνίστηκε ο Φώτης Καβαργύρης, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από την ομάδα του.  Την νίκη με 67-59 επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Βασίλη Βάλλιου σε ανύποπτη φάση, στην οποία υπέστη διάταση συνδέσμων στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού.  Ο άτυχος αθλητής διεκομίσθη άμεσα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου μετά τις απαραίτητες ακτινογραφίες του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες.

Στο κυριακάτικο φιλικό η ομάδα της Βέροιας αντιμετώπισε στην Ευκαρπία άλλη μία ομάδα Γ´ Εθνικής, τον Μακεδονικό.  Στο ματς αυτό, εκτός του Βάλλιου, δεν αγωνίστηκε προληπτικά και ο Ρίζος Καντάρκος. λόγω ενός σφιξίματος στον οπίσθιο μηριαίο.  Ο αγώνας έληξε με νίκη της ομάδας με 70-67.

Αυτό ήταν και το τελευταίο από τα 9 φιλικά της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της και πριν από την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί στο ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΩΝ η παρουσίαση του ρόστερ, των χορηγών, της φανέλας και των εισιτηρίων διαρκείας.  Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλους τους φίλους της ομάδας και του μπάσκετ που επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.