Η αποχώρηση της Ιεράπετρας από το πρωτάθλημα είναι πλέον οριστική.  Ο πρόεδρος του κρητικού συλλόγου, Βαγγέλης Πλεξουσάκης, με επιστολή του στην Ομοσπονδία γνωστοποιεί την απόφασή του να αποσύρει την ομάδα του από το πρωτάθλημα…

Αναλυτικά:

«ΠΡΟΣ Ε.Ο.Κ.-Επιτροπή Πρωταθλημάτων.

Μετά λύπης μου, αναγκάζομαι να σας ανακοινώσω την αποχώρηση της ανδρικής ομάδας του συλλόγου, από το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (2ος όμιλος Νότου). Τα προβλήματα που προέκυψαν στην στελέχωση των εκτός έδρας αποστολών, καθίστανται πλέον ανυπέρβλητα, λόγω των εργασιακών υποχρεώσεων των ενήλικων αθλητών μας και κυρίως λόγω των μαθητικών αλλά και αγωνιστικών -με τα τμήματα υποδομών- υποχρεώσεων των μικρότερων αθλητών μας.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τα υπόλοιπα σωματεία του ομίλου μας, καθώς και την Ομοσπονδία, για την όποια αναστάτωση προκαλούμε με την αποχώρησή μας από το πρωτάθλημα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ε.Π. της ΕΟΚ, που έκανε δεκτά όλα τα αιτήματά μας για τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων, διευκολύνοντας μας τα μέγιστα, την Ναυτιλιακή Εταιρεία ΑΝΕΚ-SUPERFAST για την φιλοξενία τους, για την οποία πραγματικά μένω υπόχρεος, και τέλος την Ε.ΚΑ.Σ.Κ, που φρόντισε για την προαναφερόμενη χορηγία.

Για τον Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΛΕΞΟΥΣΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛOΣ» .