Ο κόσμος δείχνει το δρόμο στους Ικάρους!

ikaroi-ermhsΗρεμα κυλά η προετοιμασία των Ικάρων για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά. Ο Νίκος Οικονόμου και το staff των «κυανοκίτρινων», φροντίζουν να είναι σε ετοιμότητα οι παίκτες τους, χωρίς όμως να τους επιβαρύνουν με άγχος. Βιντεοθεραπεία, ανάλυση τακτικής του αντιπάλου και πολύ μυαλό με ψύχη, περιλαμβάνει το μενού των προπονήσεων.

Οι Σερραίοι, αρχικά ψάχνουν τη νίκη κόντρα στους «πράσινους» του Λαγκαδά και κατά δεύτερον, εφόσον αυτό είναι εφικτό με βάση το παιχνίδι, θα προσπαθήσουν να καλύψουν και τη μεγάλη διαφορά του πρώτου αγώνα (σ.σ. 94-64), ώστε να έχουν το πάνω χέρι σε πιθανές ισοβαθμίες. Κάτι, που συμβαίνει και με τον Φιλαθλητικό, όπου οι Ίκαροι υπερτερούν.

Η διοίκηση της ομάδας, παρακολουθεί στενά τις προπονήσεις της ομάδας συνεχώς, όπως έκανε άλλωστε και σε όλο το πρωτάθλημα, δείχνοντας έμπρακτα πόσο στηρίζει την προσπάθεια των παικτών και του τεχνικού επιτελείου. Επίσης ετοιμάζει εκπλήξεις προς τον κόσμο, το Σάββατο στο κλειστό της Κοιλάδας, ευχαριστώντας τους έτσι, για τη συμπαράσταση όλη τη χρονιά. Ο ξεσηκωμός του κόσμου είναι μεγάλος και το ΔΑΚ Σερρών θα ζήσει μεγάλες πιένες σε αυτό το σπουδαίο ματς με τον Λαγκαδά, όπου οι Ίκαροι με νίκη, αγκαλιάζουν την παραμονή!

Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας μας και πάλι θα ενισχύσουν την ομάδα μαζικά, η είσοδός τους στο γήπεδο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ όπως και των συνοδών τους. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα τα παιδιά θα πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύονται από γονέα και θα καθίσουν σε σημείο του γηπέδου που θα υποδειχθεί από τους υπεύθυνους.