Ο Μαργέλης φορά τη φανέλα του Εθνικού, αποχωρεί ο Αμβράζης…

Ο σχεδιασμός του Εθνικού συνεχίζεται ενόψει της νέας περιόδου, με την ομάδα του Πειραιά ν’ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Μαργέλη. Ο παίκτης που την περασμένη περίοδο φορούσε τη φανέλα του Χαρίλαου Τρικούπη θα ενισχύσει τους Πειραιώτες, που είδαν την ίδια ώρα ν’ αποχωρεί για προσωπικούς λόγους τον Θανάση Αμβράζη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Μαργέλη. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει εμπειρία από την Α1 Εθνική Κατηγορία, καθώς αγωνίστηκε στην Basket League με τη φανέλα της Κύμης, στην οποία βρισκόταν για δύο χρόνια. Πέρσι, ο Δημήτρης Μαργέλης πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που τη νέα σεζόν θα φοράω τη φανέλα του Εθνικού. Η ομάδα του Πειραιά είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία και είναι τιμή για εμένα που θα αποτελέσω μέλος της. Θα δώσω το 100% τη νέα σεζόν, ώστε να βοηθήσω κι εγώ τον Εθνικό να πετύχει τους στόχους του».

Παράλληλα, ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον Θανάση Αμβράζη. Ο νεαρός αθλητής λόγω οικογενειακών προβλημάτων δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα μας τη νέα σεζόν, καθώς θα πρέπει να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην καριέρα του”.