Ο Πανιώνιος συγχαίρει τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Ανακοίνωση για την ένταξη του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Hall of Fame της FIBA εξέδωσε ο Πανιώνιος, μία από τις τέσσερις ομάδες (μαζί με τον Ιωνικό Νίκαιας, τον Άρη και τον Παναθηναϊκό), από τις οποίες πέρασε στην ένδοξη καριέρα του ως αθλητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. συγχαίρει τον Παναγιώτη Γιαννάκη που αποτέλεσε μέλος της ομάδας μπάσκετ, την περίοδο 1993-94 και προπονητή της, την περίοδο 2000-2001, για την είσοδο του στο Hall of Fame της FIBA με την τάξη του 2021.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην σύντομη θητεία του με την «κυανέρυθρη» φανέλα και ως συμπαίκτης του ανυπέρβλητου, Φάνη Χριστοδούλου, συντέλεσε στην συμμετοχή της ομάδας σε ημιτελικούς τριών διοργανώσεων (Κόρατς, πρωτάθλημα, κύπελλο), ενώ και από την θέση του στον πάγκο του Ιστορικού, οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση της 5ης θέσης.

Το αγωνιστικό πάθος και το ήθος του Παναγιώτη Γιαννάκη ταυτίστηκαν με την ένδοξη ιστορία του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

Η τιμητική είσοδος του στο Hall of Fame, αποτελεί φυσική κατάληξη της συνολικής παρουσίας και προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και στην Εθνική ομάδα».