Ο Παππάς παραμένει «τιμονιέρης» στην Καρδίτσα

pappas-spyros_proponitis_as-karditsasΤο… τιμόνι της Καρδίτσας θα συνεχίσει να κρατά και τη νέα χρονιά ο Σπύρος Παππάς, με τη διοίκηση του συλλόγου να δείχνει έτσι έμπρακτα την ικανοποίησή της με τις επιτυχίες της περασμένης περιόδου. Στο πλευρό του Παππά προστίθεται ένα νέο πρόσωπο, με τον Χάρη Φόρο ν’ αναλαμβάνει το πόστο του συνεργάτη του headcoachτης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σπύρο Παππά, ο οποίος θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας και τη νέα χρονιά, που βρίσκει τον Α.Σ.Κ. στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο Σπ. Παππάς οδήγησε την ομάδα σε μια εξαιρετική πορεία την περασμένη περίοδο, που συνοδεύθηκε από την κατάκτηση του Κυπέλλου Θεσσαλίας και του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ. Η διοίκηση του εύχεται υγεία και νέες επιτυχίες.

Επίσης ανακοινώνεται η συνεργασία με το Χάρη Φόρο, ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο άμεσου συνεργάτη του Σπύρου Παππά στην ανδρική ομάδα. Ο Χ. Φόρος ως παίκτης έχει ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό με παρουσία σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, ενώ ως προπονητής ήταν μέλος του τεχνικού τιμ των Τρικάλων BC. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Σ. Καρδίτσας με τις ευχές για υγεία και επιτυχίες στην ομάδα μας.
Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις που αφορούν τόσο στην παραμονή βασικών παικτών της περυσινής ομάδας, όσο και την ενίσχυσή της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής».